Narcisistii la Mignon. Venus si Adonis.

Narcisistii la Mignon. Venus si Adonis.

 

De teama sa nu ma laud singur prea mult, am zis sa las pe amica mea Raluca Cincu sa scrie articolul despre Venus si Adonis. Ea nu era-n spectacol, asa ca era nitel mai obiectiva. Da, eu am fost in spectacol. Vorbesc serios. Raluca, ai legatura (pentru a-mi da dreptate, bineinteles):

Poza cu noi 2. Daca in spectacol n-aparu, macar in articolul despre spectacol sa apara.
Poza cu noi 2. Daca in spectacol n-aparu, macar in articolul despre spectacol sa apara.

 

Am fost la teatru cu Emil. Afrodita din mine cu Adonisul din el. Motivul? Sa vedem replica. Pe-a lui. Sala cocheta, scaune plusate, atmosfera primitoare. Se vedea ca pe noi ne asteptau. Nu, piesa nu se numeste Afrodita si Adonis, ci Venus si Adonis. Despre mine n-a scris Shakespeare. A scris doar despre E(mi)L. N-are nimic, poate data viitoare. Subiectul dramei este cunoscut si simplu: zeita iubirii se indragosteste de un muritor, intruchiparea frumusetii barbatesti. De Emil. Asta … de Adonis. El o respinge, ea insista, finalul il aflati daca mergeti la Teatrul Mignon. Textul e curat, nu se abate de la original. Pe Shakespeare l-am studiat in facultate. E ce trebuie, vers cu vers. Jocul, in schimb, e … Cand am vazut doi protagonisti pe scena, un el si o ea, le-am atribuit imediat rolurile: el e… si ea e… Eh, nu-i asa! El nu e…, iar ea e… Cine e? Aflati daca mergeti la Teatrul Mignon. Narcisistii au plecat impresionati de acolo. Si o sa mai revina. Poate apare o piesa cu Afrodita intre timp.


Banc despre Emil

Despre Venus si Adonis mai gasiti un articol, mai putin narcisist si mai serios, in Ziarul Metropolis. Eu va urez salutari NARCISISTE tuturor si mergeti sa MA vedeti la Mignon.

ps: Era sa uit: poze din spectacol nu dau. Pun doar o poza cu mine si una pe care mi-o sugereaza facebook-ul 🙂 Varianta mea teatrala o descoperiti DOAR daca mergeti la Mignon sa vedeti Venus si Adonis 🙂

 

 

 

 

 

Comments

comments

One thought on “Narcisistii la Mignon. Venus si Adonis.

  1. Pingback: Narcisistii la Mignon. Venus si Adonis.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !