Multumiri fanilor. M-am intors.

Multumiri? Ce-s alea multumiri? Si ce m-a apucat cu d-astea? Iar fani, ce-s aia fani?

Pai sa respiram nitel (aer murdar, de Bucuresti) si sa vedem cum sta treaba. Asadar, fusai plecat vreo 10 zile (DECAT 10 zile) la Rasnov, la un frumos festival de film, combinat cu o frumoasa scoala de vara. Si azi m-am intors. Despre dansul voi tot scrie pe parcursul acestei saptamani. Am o gramada de motive si de subiecte. Cum ar zice BUG Mafia: am 2000 de motive ca sa fiu cum vreau sa fiu.

Iar de astazi sunt din nou in capitala. Ca e bine, ca e rau, e un adevar. Iar eu, bloggerul (aproape) ne-portabil, sunt acum in elementul meu. Da, acest blog (ca si vechiul) e scris 90% de pe un PC Deskstop. Ce laptop, ce tableta, ce smartphone. PC imens, ca acu 10 ani. Ala e pentru mine.

Sa trecem acum la partea frumoasa. La multumiri. Cui multumesc? Pai fanilor mei. Multi, putini, dar ei sunt. Exista, respira, sunt printre noi. Da, avand in vedere de blog citesc ar trebui repudiati. Eventual chiar exterminati.

Cati fani am? Pai vreo 20-30. Pentru ei am scris articolele de la Rasnov. Pentru ei am programat articole. Trebuia sa-i respect. Ei sunt un public. Fidel. Ca voi reincepe „propaganda” pe grupuri si imi va creste traficul este altceva. Acela este alt public. Alti fani. Tipul de fani pentru care pana si firme mari precum Coca-Cola sunt obligate sa faca reclama. Da, exista oameni care daca n-ar mai vedea reclama cu Coca Cola n-ar mai exista. Ei sunt sufletul comertului.

Multumiri fanilor mei adevarati. Fidelilor mei. Unicilor mei. Acum sunt 30, maine poate 60. Poimaine 100. Cresc. Si ma bucur de fiecare unic in plus. De fiecare click, de fiecare comentariu. Ma bucur ca am revenit , cu adevarat, printre voi.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

8 thoughts on “Multumiri fanilor. M-am intors.

  1. In primul rand ca nu m-ai trecut la multumiri. Data viitoare, la gara ramai. Sa manance boschetarii din tine (cu riscul de a muri din cauza colesterolului 😛 ). In al2lea rand, e deskTOP, nu STOP. Daca tu la asta il folosesti, e altceva. In al3lea rand, bine ai revenit, Bucurestiul a fost mai gol fara tine.

  2. O sa scriu si despre tine, dar e alt articol. Aici multumeam exclusiv celor care m-au citit.

    🙂 Si da, mersi ca m-ai cules 🙂

  3. Nu crezi ca exagerezi la chestia cu fanii? Fan e pe Facebook sau sa fii cine stie ce personalitate. nu un z-lister 😉 nici macar a-listerii nu au fani dracului =))

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !