Monstrul modei

Am scris in mai multe randuri despre diverse magazine online. Fie ca vorbim de electronice, electrocasnice ori ceasuri, magazinele online sunt intr-o evidenta expansiune. Treptat, site-urile unor magazine online au devenit adevarate hit-uri. Unele rivalizeaza, ca si vizitatori, cu site-uri de stiri. De bloguri nu mai zic.

Pe langa magazine insa s-au dezvoltat si asa numitele directoare sau agregatoare de produse. La electrocasnice: sunt zeci de magazine online care vand asa ceva, trebuie sa existe site-uri agregatoare, pentru a putea compara preturile.

La fel stau lucrurile si in cazul modei. Aici, e adevarat, este o mica discriminare: magazinele pentru femei sunt mult mai numeroase. Proportia este covarsitoare in favoarea lor. Din acest motiv este imperios necesara prezenta unor agregatoare. E adevarat, lucrurile sunt nitel diferite fata de electronice ori electrocasnice. La televizoare ori monitoare exista un model care se gaseste la 5 magazine. Cu 5 preturi diferite probabil. La haine sunt 10 geci diferite, ori 10 perechi de cizme diferite. Nu exista ACEEASI pereche de cizme. Pot fi asemanatoare, pot fi chiar identice la cum arata. Dar poate fi un material diferit. Sau o cusatura diferita.

Si totusi, o comparatie, fie si orientativa, tot trebuie facuta. Incurajez deci agregatoarele /directoarele, fie ca sunt de electronice, electrocasnice, haine sau orice alte chestii. Utilitatea lor e evidenta.

In domniul modei este cunoscut Monostrul modei (fashionmonster). Astept si altele asemenea lui.

Salutari MONSTRUASE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !