Monoloagele Vaginului La Bordei de Ziua EmilCalinescu.EU

Monoloagele Vaginului La Bordei de Ziua EmilCalinescu.EU

 

V-am povestit vreodata cum a inceput acest blog? V-am spus de ce l-am facut pe 4 iulie? Unora v-am zis, dar live. Acum spun si pe facebook: asa a fost contextul. M-am grabit sa fac blogul, fiind ceva urgent in acel moment (sau asa am considerat). Abia cand l-am lansat mi-am dat seama ca aceasta data coincide cu Ziua Americii. Oricum ar fi, pe 4 iulie ii sarbatoresc ziua.

Anul acesta primesc un cadou de la cine nu ma astept. Sunt contactat sa devin partener media al unui spectacol de teatru care va avea loc intr-un restaurant … DACIC! Sa va zic de ce toate aceste lucruri imi plac si, mai ales, de ce mixul rezultat este unul foarte bun:

Monoloagele Vaginului COVER

1. Stiu restaurantul Dacic cu pricina. Nu am fost in el, insa am trecut pe langa el si mi-a facut cu ochiul de cateva ori. Imi place ideea, o incurajez, insa am si auzit lucruri bune despre acest restaurant. Se cheama La Bordei si este foarte aproape de Afi Palace Cotroceni. Pot fi gasiti online pe adresa la-bordei.ro.

2. Mi-a placut spectacolul Monoloagele Vaginului. L-am vazut In Culise, mi-a placut, recomand. Recunosc ca nu-s chiar publicul tinta, fiind mai feminin, dar tocmai d-aia il apreciez atat de mult. Sunt convins ca persoanele de sex feminin il vor aprecia mai mult, el fiind extrem de bine jucat. Este punerea in scena a unei carti, cu un titlu usor schimbat: Monologurile Vaginului. Poate fi gasita in librariile online din tara, in acest moment fiind 8.4 lei pe Elefant.ro (link afiliat).

Monologurile Vaginului

3. Imi plac spectacolele de teatru din restaurante. E o atmosfera aparte sa vezi un spectacol de teatru cu un pahar de vin in mana, la o masa alaturi de prieteni. Nu stiu cum e cu vizibilitatea, nu stiu cum vor fi asezate mesele, dar ca atmosfera e misto sa stai la masa. E mult mai relaxant, te simti mult mai bine. Depinde, bineinteles, si de spectacol.

4. Imi place ideea: spectacol de ziua mea, la care sunt partener media. Nu stiu daca se va canta Multi ani traiasca blogului meu, dar ma bucur de aceasta coincidenta fericita.

5. Sa va dau acum detalii despre eveniment: Ora 20, La Bordei, pret 20 de lei. In pret intra o gustare dacica si un pahar de vin. Eventul de pe facebook este aici, dar si in dreapta, un banner mare si frumos.

Asadar, tineti minte doar atat: Monoloagele Vaginului La Bordei de ziua EmilCalinescu.EU. O singura RUGAMINTE am: daca ati aflat de eveniment de la mine, nu va fie rusine sa recunoasteti asta. Vrem sa se stie de unde ati aflat, asa ca v-as fi recunoscator daca ati spune acest lucru. Salutari TEATRALE tuturor!

6 thoughts on “Monoloagele Vaginului La Bordei de Ziua EmilCalinescu.EU

  1. Pingback: Monoloagele Vaginului La Bordei de Ziua EmilCalinescu.EUBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Concurs invitatii I AM THE ROCKERBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  3. Pingback: Restaurantul La Bordei găzduiește spectacol de teatru “Monoloagele Vaginului” | La Bordei

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !