Moneda care inregistreaza cresteri exponentiale in lumea virtuala

Moneda care inregistreaza cresteri exponentiale in lumea virtuala

 

Traim intr-o lume in care tehnologia pare ca ne-a luat-o cu mult inainte – cel putin celor mai multi dintre noi. Fara nicio urma de indoiala tehnologia blockchain continua sa ne uimeasca, dar mai ales evolutia interesanta a monedelor virtuale constituie un subiect de interes in societatea actuala.

Fara ocolisuri, putem sa afirmam ca moneda XRP este una dintre cele care au reusit sa inregistreze cresteri in popularitate dintre cele mai mari, daca nu chiar prima. Asta s-a intamplat datorita interesului manifestat de un numar mare de jucatori de pe piata financiara – ca MoneyGram sau UBS, au anuntat decizia de integrare a monedei in serviciile pe care le ofera.

 

Esti interesat de cresteri criptomonede deosebite? Afla despre evolutia Ripple

 

Nu demult s-a stabilit ca Ripple este criptomoneda ce va fi deveni fara indoiala urmatorul Bitcoin. Asta se datoreaza faptului ca a trecut prin cresteri impresionante in ultimile doua saptamani. Mai exact, valoarea sa a ajuns in acest interval de la 0,25 dolari la 3,16 dolari.

Pentru  o perioada de timp relativ scurta, CEO-ul Ripple si totodata co-fondator, Chris Larsen, creator al XRP, se numara printre miliardarii lumii. Referitor la cele mai accelerate cresteri criptomonede, in luna decembrie a anului incheiat a crescut cu peste 12 ori valoarea pe care moneda o avea.

A fost conceputa pentru a realiza tranzactii de ordin internationat. XRP a intregistrat se pare o crestere record in iarna incheiata. De la valoarea de 0,25 pe care o avea la inceputul iernii, a ajuns recent la 3,16 dolari. Daca ar fi sa facem o ierarhizare, ceea ce s-a si facut de altfel, aceasta este moneda cu a doua cea mai mare capitalizare de piata. Ramane in top desigur Bitcoin.

Potrivit Forbes, s-ar estima ca Larsen are o avere in valoare de 37,5 miliarde dolari, datorata evolutiei XRP. Dupa New York Times, averea sa ar fi atins la inceputul acestei saptamani pragul de 59 miliarde dolari. Aceasta imbogatire se datoreaza faptului ca Larsen detine 17% din compania Ripple si 5,19 miliarde de XRP.

Iata deci ca autorul in fapt este cu siguranta unul dintre 16 cei mai bogati oameni din Statele Unite.

Este XRP o moneda de succes care promite evolutii impresionante in viitor? Desigur ca lumea criptomonedelor a fost si va fi in continuare una imprevizibila. Insa evaluand modul in care moneda a evoluat in ultima perioada, preconizarile spun ca sansele de a creste in continuare si in mod exponential sunt foarte mari.

Asta este desigur o veste imbucuratoare pentru cei care au realizat investitii in aceasta moneda pentru ca viitorul se arata promitatori pentru ei. Vor fi probabil din cei care au oportunitatea de a simti pe propria piele cum e sa te imbogatesti intr-un timp scurt.

Desigur, lucrurile sunt inca nesigure, deci daca si tu esti un investitor nu ar trebui sa iti pui inca toate sperantele in acest fapt. Ramai insa increzator ca lucrurile vor evolua inspre bine si ca XRP nu va dezamagi.

Daca vrei sa citesti mai multe informatii despre Ripple sau stiri si noutati despre lumea virtuala a criptomonedelor si schimbarile pe care le cunoaste aceasta iti recomand o sursa de incredere in acest sens: criptomonitor.ro.

 

 

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !