Mobilierul din casa

Mobilierul din casa

Mobilierul din casa

 

Orice casa, oricat de saraca ar fi, are mobila. Mai noua, mai veche, mai solida, mai putin solida, important este sa existe mobila in acea casa.

Acum, intrebarea se pune: CUM ne alegem mobilierul din casa? Exista, din punctul meu de vedere, 3 metode, fiecare urmand sa aleaga metoda care i se potriveste:

1. Primeste mobila de la diverse rude ori prieteni. Scaunul asta e in plus, fotoliul asta e in plus, patul asta ti-l dau. Aranjarea in teren va lasa de dorit, asortarea culorilor este aproape imposibila, dar nu vei da bani pe ea. Dezavantajul este ca va trebui s-o cari, nu d-alta, dar casele nu sunt niciodata una langa alta. Si atunci, tot trebuie carata macar in apartamentul vecin.

2. Iei tot mobilierul nou, pe comanda. Totul va fi de aceeasi culoare, totul va fi incadrat perfect in spatiu ca dimensiuni, mobila iti va fi adusa in casa, nu te mai chinui cu caratul. Optiunea este extrem de scumpa, insa spun unii ca merita.

O bucatarie complet noua

3. Varianta a III-a presupune combinarea celor 2 variante. Din punctul MEU de vedere, este o varianta SI mai proasta. Nu doar ca totul va fi un kitsch in casa ta, dar vei mai amesteca si mobila noua cu mobila veche. Macar de-ai avea numai mobila veche, sa scapi spunand ca-ti place ca mobilierul din asa sa fie vintage. Nici macar scuza asta n-o mai ai.

Acum, nu neg: exista situatii in care chiar nu sunt bani. Omul nu vrea sa se imprumute, prefera sa se descurce cum poate. Totusi, situatiile, din punctul meu de vedere, pot fi prevenite. In plus, mobila poate fi mai ieftina, insa macar sa fie noua si sa aiba o logica.

Mobilierul din casa este mai important decat cred unii. Trebuie sa te simti bine in propria casa, Home Sweet Home nefiind doar o vorba goala. Asadar, indiferent de optiunea aleasa, important este sa te simti tu bine si impacat cu propria locuinta. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !