Mobila pentru tineret

Avusesem mai demult o discutie cu un amic despre mobila. El s-a mutat la curte, iar fostul sau apartament a ramas gol. Ma rog, gol de oameni, ca altfel e plin de mobila si de carti. Si de alte chestii aparent inutile (pentru el). Si imi tot zice acest amic cum vrea el sa arunce toata mobila si sa ia una noua. Si cand se refera la aruncat se refera la absolut tot. Motivul? Mobila nu este pe gustul sau. Dar deloc.

In urma discutiei (nu am avut-o doar o singura data) m-am tot gandit: bai, exista in mod distinct mobila pentru batrani si mobila de tineret? Serios vorbind. Nu discut cazul lui, el a fost doar punctul de plecare al discutiei.

Exista un tip de mobila pe care-l intalnim la tot pasul in casele bunicilor. Si ale parintilor. Si poate suntem suparati ca in a noastra casa nu s-a schimbat nimic din acest punct de vedere, poate doar s-au cumparat niste saltele dormitor mai noi (deh, alea au durata de viata cea mai mica). Si atunci noi, cei tineri, simtind nevoia unei schimbari, consideram ca acel model de mobila nu e bun. Din simplul fapt ca-l stim prea de mult timp acolo.

Nu zic ca e neaparat un lucru rau, e ok sa gandim diferit fata de generatiile trecute. Dar atentie ce cumparam. Sa nu cumparam o mobila mai proasta doar pentru ca e noua. Sa fim atenti la materiale. Iar cand „dam” mobila din casa, sa fim atenti ce fel de mobila este. S-ar putea sa fie atat de veche incat sa valoreze o avere. Nu radeti, cunosc cazuri.

Cam atat am avut de spus. Voi alegeti intr-un final ce mobila sa aveti in casuta voastra. Eu doar mi-am spus o parere ­čÖé

Salutari TINERESTI tuturor ­čÖé

Articol despre mobila documentat de pe Vreaumobila.ro – Strada Gladitei, nr. 42, bl. T6, parter, sector 4, 041211 Bucuresti, Telefon 021 330 9437

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !