Mobila la comanda

Mobila la comanda

 

Cand cineva isi ia casa noua, prietenii, rudele si apropiatii ii fac tot felul de propuneri. Scaunul ala se potriveste perfect, masa aia ar prinde bine, canapeaua aia e aproape noua.

Unii accepta propunerile, punandu-si in casa obiecte de mobilier de prin 4 zari. Motivele sunt diverse: lenea, comoditatea, lipsa de bani ori, pur si simplu, faptul ca nu pot sa refuze rudele. E drept, nu toata mobila veche este si urata. Problemele apar atunci cand trebuie sa le POTRIVESTI: coloritul nu se pupa, iar dimensiunile pot reprezenta o problema. Le poti potrivi cu gust daca te pricepi, dar tot este greu.

Cel mai bine este insa sa iei mobila la comanda. Comanzi cu exactitate dimensiunile, culoarea (de preferat una sau maxim 2 culori), ai grija sa fie din acelasi material si toate problemele se rezolva. Pretul este mai mare, dar merita. In plus, scapi si de caratul mobilei, orice magazin, fizic ori virtual, are livrare gratuita.

Acum, nu stiu ce ar trebui sa alegeti, magazin fizic sau unul online. Teoretic, indicat ar fi sa vina cineva la voi, sa va dea si niscaiva sfaturi. Nu spuneti ca-s inutile, ca ar prinde bine.

In cazul magazinelor online economia de timp este evidenta. In plus, putem verifica mai usor preturile in comparatie cu alte magazine. Totodata, internetul ne ofera un feedback real si autentic cu privire la calitatea produselor. In cazul in care este vorba de niste tepari, li se va duce vestea.

Puteti incerca mobilier MobiliCASA.ro, cel mai nou magazin online de mobila aparut pe piata. Daca ati avut treaba cu ei puteti lasa feedback in casuta de comentarii. Feedbackul e binevenit indiferent daca e pozitiv sau negativ.

Da, recomand mobila la comanda. Si nu sunt deloc fan al mobilei vintage. Mi se pare un moft hipsteresc de neinteles. Salutari MOBILATE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Mobila la comanda

  1. Pingback: Mobila la comandaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !