Mobila de bucatarie

Atunci cand se vorbeste despre mobila de bucatarie se ajunge invariabil la replici misogine. Bucataria trebuie sa fie cat mai mare pentru ca femeia sa aiba cat mai mult spatiu de miscare, bucataria nu trebuie sa aiba bec pentru ca „doamna” (sa nu zic altfel) poate gati si pe intuneric etc. Mai sunt si alte replici, dar tot din acelasi repertoriu.

Si totusi mobila de bucatarie este doar subiect de bancuri? Este atat de rusinos pentru un baiat sa caute mobila de bucatarie? Ok, nu gatesti toata ziua acolo, dar e important si cum arata o bucatarie. N-o fi ea cea mai importanta incapere din casa, dar la dracu’, putem pune chiar orice intr-ansa? E doar o intrebare. O curiozitate mai mult.

Serios discutand despre mobilierul atat de necesar in bucatarie, ajungem intr-un punct mort. Atatea si atatea persoane se plang ca n-au loc. As pune un dulap mai mare, dar unde are loc? Am eu unul dupa vremuri, luat din alt apartament pe care l-am vandut, dulap bun, serios…Dar e prea mare, ocupa loc…

Nu-i asa ca discutiile nu ajung la niciun rezultat? Nu ar fi mai indicat sa comandati o mobila de bucatarie fix pe dimensiunile bucatariei voastre? In loc sa va plangeti non-stop ca aveti o bucatarie mica mai bine v-ati gandi cum sa folositi cat mai judicios acel spatiu. Ziceti ca e greu, dar de fapt este simplu. Daca nu stiti si nu aveti idei puteti chema un specialist. Desi, pe bune, internetul este o sursa inepuizabila de idei. Si idei bune, dar si idei proaste. De voi tine pe care sa le alegeti.

Eu va recomand sa intrati aici si sa va aruncati un ochi. S-ar putea sa se dovedeasca util.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Cat de important este pentru voi bucataria? Cand mergeti la altcineva in vizita cat de importanta este aceasta incapere? Sunt doar curios ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Mobila de bucatarie

  1. Eu visez s─â am o mobil─â de buc─ât─ârie bine ├«mp─âr┼úit─â, care s─â foloseasc─â orice spa┼úiu existent, pentru c─â buc─ât─âria mea nu-i foarte generoas─â, ca spa┼úiu, iar eu mult prea generoas─â ├«n dimensiuni ­čÖé Oricum, fratele meu ┼či-a comandat o mobil─â de buc─ât─ârie. Bine, nu singur, dar el a c─âutat pe net, a g─âsit firma ┼či a f─âcut schi┼úa. Mie nu mi se pare deloc un loc de neglijat. ├Än plus, ├«n buc─ât─ârie trebuie s─â fie mult─â lumin─â ­čÖé f─âr─â misoginisme.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !