Mituri despre videochat

Vorbeam pe alt blog despre pudismul natiei noastre si refuzul de a discuta anumite lucruri. Sexul exista, dar nu trebuie promovat ori macar discutat. Astazi voi discuta despre videochat si despre cateva mituri despre videochat, de la noi si din afara. Bune sau rele, de acord sau nu cu ele, este irelevant. Eu doar le voi evoca, comentariile le faceti singuri.

Asadar:

1. Videochatul este ilegal. Este cea mai mare tampenie pe care am auzit-o. Videochatul nu este prostitutie, nu este bordel, este ceva perfect legal. Este adevarat, multi il practica ilegal, exista videochat cu minore, care nu este in regula, insa ideea in sine de videochat nu este ilegala. Multi o vad asa poate si din dorita de a deveni ilegal.

2. Videochatul este o alta forma de prostitutie. Hmm, pai daca e asa inseamna ca prostitutie este si sa te pozezi in Playboy, si sa te duci la diverse saloane auto ca model, si sa te duci la jocurile de bingo, si sa fii majoreta la un meci de baschet. Toate sunt prostitutie pentru ca noi le percepem asa.

3. Videochatul este interzis in multe tari democratice. Da, daca vom considera „democratiile populare” drept tari democratice, da, sunt interzise. Dar doar atunci. Romania, pana in 1989, era fix in aceasta categorie.

4. Videochatul nu are succes la noi, degeaba apar tot felul de firme, vor da faliment repede. Cifre exacte n-am, dar stiu sigur ca videochatul ARE SUCCES. Si unul nebun. In fond, daca n-ar avea de ce s-ar plati atat de bine si de ce ar aparea atat de multe firme de profil? Ia dati niste cautari pe google, eventual detaliat pe judete ori orase (De exemplu video chat Galati).

5. Videochatul aduce atingere imaginii tarii in strainatate. Atunci cand argumentele normale sunt epuizate se inventeaza tot felul de gogomanii. Nu mai ai argumente sa spui ca e daunator, ca e imoral, ca e scarbos, asa ca incepi cu chestii care cica ne afecteaza pe toti. Mai lipseste sa se spuna ca videochatul ne poate scoate din NATO si UE (stiti voi, visul romanilor dupa 1990).

Serios, puteti argumenta impotriva videochatului, exista atatea argumente solide pe care le puteti da, dar astfel de argumente va descalifica. Culmea, acestea au ajuns mituri despre videochat, mituri in care unii cred cu tarie. Deh, asa au aflat ei #pesurse.

Daca mai stiti si voi alte mituri despre videochat rog sa ma anuntati. Pana atunci, salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

3 thoughts on “Mituri despre videochat

  1. Pingback: Mituri despre videochatBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Foarte bun articol. Mai e un mit, sau mai degraba un lucru care l-am auzit de nenumarate ori de la diverse fete, si anume: „videochatul e mai deplorabil decat prostitutia, mai bine ma prostituez decat sa fac videochat.”
    Mai avem pana departe.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !