MiniPrix MASCULIN

Pentru multi 8 martie inseamna o sarbatoare. E ziua femeii, este ziua mamei (comunistii sa traiasca), tot tacamul. Putini insa considera ca 9 martie ar trebui sa insemne ceva. In afara de insemnatatea religioasa (cu mucenicii) toata lumea amuteste. Exista insa unele magazine care cinstesc asa cum se cuvine 9 martie. Magazinul online de haine Miniprix de exemplu are o oferta absolut fabuloasa: 40% reducere la ORICE produs de imbracaminte masculin (deci nu si incaltaminte ori alte alea)! Asa fratilor, reduceri si la chestiile masculine, ca fetele au tot avut reduceri.

Sa va dau acum un fel de wishlist. Niste chestii care mi-au atras atentia. Nu, nu cersesc nimanui mila. Anunt doar ce mi se pare mie interesant. In unele cazuri nu sunt pentru mine, pentru ca nu au masura mea. Dar pentru unii s-ar putea dovedi utile. Si voi lua 5 chestii diferite.

Incep asadar cu …

1. Una bucata tricou ieftin :

( sursa )

E de bumbac, arata super-misto ca si culoare si bonus: are si masura mea. Sigur o sa-l comand.

2. Sa vedem acum ce camasa sa aleg:

( sursa )

Camasa asta imi place enorm cum arata. E adevarat, nu este pe masura mea (la propriu). Si mai are un defect: este de poliester, deci as transpira maxim in ea. Dar unii s-ar putea s-o aprecieze, o semnalez ca fiind interesanta (model ca asta se gaseste rar prin magazine).

3. Sa va arat acum un hanorac interesant:

( sursa )

Aici au si masura mea. Arata bine, are un model interesant. Este clar de luat in seama. Ok, poate nu ma caracterizeaza neaparat pe mine chitara, dar sigur altii o vor aprecia.

4. Sa va arat acum o frumoasa vesta:

( sursa )

E foarte misto culoarea. E de bumbac (vesta era bine sa fie de lana, dar e bun si bumbacul), simpla. Iese clar in evidenta cu acea culoare (lucru pe care mi-l si doresc la haine). Si are si XXL (de altfel vad ca o au doar in masuri mari, L, XL, XXL). E o vesta pentru oameni cu greutate.

5. Inchei cu o geaca interesanta:

( sursa )

Asta nu e pentru mine ca masura, dar imi place cum arata. As lua-o s-o fac cadou cuiva.

Inchei cu un sfat adresat fetelor: daca doriti sa faceti cadou gagiului de langa voi, astazi este sansa voastra. MiniPrix are grija de buzunarul vostru. Si de mariajul vostru era sa zic :p Daca el v-a dat ceva de 8 martie nu e cazul sa-i dati si voi ceva de 9 martie? #numazic

Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

One thought on “MiniPrix MASCULIN

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !