Mini-concurs – ABOUT TIME – ERA SI TIMPUL

Update: Castigatoare este Carmen Elena (a dat comentariul de 2 ori, si cu fb si comentariu normal, dar am luat un singur comentariu in considerare). Metoda a fost tragere la sorti.

Fiind articol de concurs, trebuie sa fie cat mai scurt si mai concis. Asadar, maine seara (luni, 16 septembrie adica), ora 18:30, Cinema City Cotroceni, este vizionarea filmului About Time – Era si timpul. Detalii despre film gasiti pe Cinemagia (sau pe oricare alt site de profil).

Din pacate eu nu pot ajunge, asa ca imi voi trimite reprezentantul. Ce trebuie sa faca acest reprezentant al meu? Pai sa lase un comentariu aici prin care sa anunte ca doreste, iar dupa ce a fost declarat castigator sa mearga la film si apoi sa scrie un articol despre film PENTRU ACEST BLOG. Articolul va aparea ca guest-post pe acest blog. Daca cel care va castiga este blogger, in articol va aparea si un link catre blogul sau (se poate chiar prezenta, daca doreste). Iar invitatia la film este dubla, deci castigatorul va putea merge cu cine va dori.

About time – Era si timpul este adus in Romania de Ro Image 2000 si este in cinematografe incepand cu data de 20 septembrie. Salutari CINEFILE tuturor!

Comments

comments

8 thoughts on “Mini-concurs – ABOUT TIME – ERA SI TIMPUL

  1. Pingback: Mini-concurs – ABOUT TIME – ERA SI TIMPULBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !