MindTrap Voodoo, a doua camera tip Escape Room de unde nu am iesit!

MindTrap Voodoo, a doua camera tip Escape Room de unde nu am iesit!

 

Va fac constant recomandari de camere tip Escape Room. De aceasta data am mai descoperit o metoda foarte fun: concurenta INTRE prieteni. In cazul de fata, eu am fost alaturi de alti 9 prieteni in MindTrap. Ei au doua camere, am intrat concomitent in ambele, apoi am facut schimb de camere.

De ce zic ca e fun? Simplu: echipa ta TREBUIE nu doar sa iasa din incapere, ci si sa fie mai buna decat cealalta. In MindTrap is 2 camere, Outbreak si Voodoo. Ambele echipe au reusit sa iasa din Outbreak si au dat-o-n bara in Voodoo.

Echipa Internet Explorers a fost formata din (de la dreapta la stanga): Laura, Raluca, Emil, Raluca si Paul
Echipa Internet Explorers a fost formata din (de la dreapta la stanga): Laura, Raluca, Emil, Raluca si Paul

Echipa mea (Internet Explorers, imi place prea mult numele) a intrat prima oara in Outbreak. Senzatia, UNICA, de a fi NOI cei castigatori si CEILALTI cei invinsi, este de nedescris. E drept, ulterior s-au inversat rolurile si, ca o critica la adresa echipei mele, ceilalti au terminat camera intr-un timp mai bun.

Acum cateva cuvinte despre camere:

Echipa Pisicute Salbatice a fost formata din: Adriana, Malaezu, Iulia, Alin si Bianca
Echipa Pisicute Salbatice a fost formata din: Adriana, Malaezu, Iulia, Alin si Bianca

1. Outbreak este un laborator. Tu trebuie descoperi antidotul in, ati ghicit, 60 de minute. Mi-a placut tematica, chiar daca unii nu vor fi atat de incantati de chimie si medicina. Nu, ca de obicei NU este nevoie sa aveti cunostinte in domeniu.

Internet Explorers MindTrap Voodoo

2. Voodoo este o camera cu adevarat infricosatoare. Partea trista la ea este ca desi aveam toate elementele, nu stiam CUM sa rezolv partea finala. Nu s-a prins nimeni din pacate. Asta e, poate data viitoare.

MindTrap Pisicute Outbreak

Va sfatuiesc sa aruncati un ochi pe site-ul lor, sa vedeti ofertele lor de sarbatori. Poate ar fi cool sa mergeti in preajma Pastelui la o evadare.

Cu totii

Si inca ceva: tind sa cred ca pisica neagra din camera Voodoo ne-a adus ghinion. Nu va zic nimic despre ea ori despre alte elemente de decor, spun doar ca m-a enervat atat de mult acea pisica incat imi venea … sa rup pisica-n doua :)) Salutari VOODOO tuturor si mergeti sa evadati din cele 2 camere tip Escape Room din MindTrap!

Comments

comments

6 thoughts on “MindTrap Voodoo, a doua camera tip Escape Room de unde nu am iesit!

  1. Pingback: MindTrap Voodoo, a doua camera tip Escape Room de unde nu am iesit!Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Cu siguranta experienta a fost interesanta. Am incercat si eu o singura data, a fost o experienta interesanta, m-am speriat, m-am distrat si multe alte senzatii. Am fost intr-o casa mare, multe camere secrete si lucruri interesante, in Romania n-am vazut ceva mare, escape room.

  3. Pingback: MindTrap Escape Room: eliberează-ți mintea pentru a te elibera | Oglindă către prezent
  4. Pingback: Mind Trap
  5. Pingback: MindTrap Escape Room: eliberează-ți mintea pentru a te elibera

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !