Meciuri fara comentariu

Meciuri fara comentariu

 

Scriam in timpul campionatului mondial un articol despre comentatorii astia enervanti. Atunci toata lumea dadea cu pietre in TVR. O fi adevarat, in TVR sunt comentatori extrem de slabi. Dar nu doar acolo.

Brazil 2014

Cauzele sunt multiple, nu despre ele vreau sa vorbesc acum. Vreau sa propun ceva. Sa tratam, cumva, efectul si nu cauza.

Ce-ar fi daca am putea urmari acest frumoase meciuri fara comentarii? Da, stiu, putem da sonorul la minim, dar atunci ne-am lipsi de atmosfera din tribune. Cand te uiti la meciurile din Liga 1, de exemplu cele jucate la Chiajna, diferentele sunt minime. Dar cand vezi un meci gen Manchester United vs Manchester City, chiar ai de pierdut. Sa nu mai zic de celebra galerie a lui Liverpool. Ori de frumoasele galerii din Italia.

Sunt jucator de Fifa, acolo se poate: reglezi volumul comentariului separat de volumul zgomotelor de fundal. Pana si acolo ma enerveaza comentariile. Acolo accept slabiciunile. Ele, in sine, nu sunt slabe, doar ca dupa multe meciuri devin previzibile. In plus, daca joc cu un amic pe internet, prefer sa-l aud pe el in casca.

Totusi, nu m-as putea imagina jucand fara zgomotul tribunei, asa ca fals si virtual cum e el. Farmecul fotbalului e dat de suporteri. N-o zic doar eu, o zice chiar si Mourinho. Poate pe el il credeti.

Mourinho Chelsea

Asadar, habar n-am cum, dar as vrea sa pot selecta, de la televizorul meu, sa pot auzi doar zgomotul de fundal, fara comentariu. Vreau sa aud galeriile, sa ma bucur de cantecele lor, sa ma bucur de meci, fara sa fiu disturbat de niste comentatori depasiti de situatie. Pentru unii-s utili, uneori poate as avea si eu chef sa ii mai aud, dar in cazul unor meciuri superbe, gen United vs City, ca p-asta il vazui azi, comentariul strica frumusetea meciului. Va las rezumatul mai jos, desi intr-o limba deloc familiara ­čÖé

Meciuri fara comentariu. Ce ziceti? ­čÖé Si, mai ales, credeti ca s-ar putea implementa asa ceva din punct de vedere tehnic? Acum sau peste 10 ani, nu conteaza. Salutari MICROBISTE tuturor! ­čÖé

 

Comments

comments

One thought on “Meciuri fara comentariu

  1. Pingback: Meciuri fara comentariuBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !