McPorc

Dupa ce saptamana trecuta am testat noua senzatie de la Mc si anume McMici, acum este randul si mai celebrului McPorc. Am zis ca oricum ar fi trebuie sa testez. Mentionez ca de data asta „testul” a avut loc la Mc-ul de la Unirea (cel de sus, nu cel de la Metrou).

Intai si intai, cum am intrat in Mc-ul de la Unirea am simtit miros de carne. Ceva ne-specific Mc-ului as putea spune. Nu stiu ce baga in hamburgerii aia (cei „originali”), dar pasta aia ma duce cu gandul la orice altceva in afara de carne. Mai nou insa Mc-ul miroase a carne, atat de la McMici, cat mai ales de la McPorc.

Incep sa studiez celebrul McPorc:
1. E o chifla mai mare si mai speciala (si mai gustoasa). Nu este chifla aia rotunda specifica Mc-ului.
2. Ce e in chifla aia chiar e carne. Arata a carne, miroase a carne, are gust de carne. E carne deci :)) Ca tot e vorba de Mc si de America, imi amintesc o declaratie misto a lui George Bush jr: „When you look like a duck, you act like a duck, you speak like a duck … then you are a duck”. Asa si cu al nostru McPorc.
3. Ca gust as zice ca e printre cele mai bune senvisuri de la Mc (daca tot suntem romani…). La McMici am zis ca dau nota de trecere, aici as da chiar nota mare.

Cu pretul am o nedumerire maxima: ori am fost eu tepuit, ori meniul cu McPorc se da fara suc si l-am platit separat. Am vazut asta la sfarsit, pe bon. Nu imi dau seama daca exista posibilitatea sa greseasca, dar din N motive nu m-am mai dus sa intreb. Oricum, un pret mai mare s-ar justifica, si asta in primul rand din cauza dimensiunii.

Inchei cu o lauda la adresa Mc-ului: ma bucur ca a bagat chestii noi in meniurile lor clasice. Ma simt nitel mai bine ca roman cand stiu ca Mc-ul s-a gandit sa se evidentieze cumva pe piata noastra locala. E adevarat, poate as fi preferat sa vanda micii ca atare (aripioare au bagat, de ce nu si mici?) si nu in chifla, dar e un inceput bun. Cum s-ar zice pe twitter: #asaincepe .

In incheiere, zic 3 chestii:
1. D-acu inainte nu voi mai fi un porc ci un McPorc.
2. Astazi, dupa pranz, va aparea al II-lea interviu din istoria blogului meu.
3. Maine anunt OFICIAL inceputul unui nou maraton blogosferic. Hint: 24 de articole de 1 iunie. ABSOLUT TOATE detaliile maine la 00!

Salutari McPorc -esti tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !