Matrix Escape Room

Matrix Escape Room

 

Matrix a fost printre primele SF-uri care m-a fascinat. Nu eram fan al lor, n-am urmarit serialul Star Trek, dar Matrix-ul a reusit sa ma atraga. Ma rog, pe langa povestea pe alocuri puerila din Razboiul Stelelor.

De cand a inceput fenomenul evadarilor (sau, ma rog, de cand i-am prins eu gustul) tanjeam dupa cateva camere. Matrixul, recunosc, era printre ele. Atunci cand m-a intrebat Malaezu daca vreau sa merg in Matrix Escape Room, raspunsul meu a fost un da raspicat. Urma sa nu fim singuri, ci alaturi de ajutoarele Serban, Alin si Ana.

La locul faptei, in Misterium 52, am gasit nu una, ci 2 camere. Intai am vizitat Camera Artistului, apoi am mers in camera lor emblema – Matrix Escape Room.

Camera Artistului

Camera Artistului este o camera draguta, care insa necesita munca in echipa. Cred ca ar avea probleme si un cuplu daca ar merge fara alte ajutoare. Nu e grea, puzzle-urile sunt usoare, doar ca necesita timp si munca in paralel. Mie mi-a placut, desi parca merita o poveste mai solida.

Matrix Escape Room, camera emblema, te introduce in lumea Matrix. Este o camera extrem de grea, o singura echipa reusind sa evadeze. Si nu, nu suntem noi acea echipa. Am fost aproape, dar ultimul cod nu l-am putut afla. Si nu a fost neaparat vina noastra. Da, nu toata lumea poate evada din lumea Matrix. Astept cu interes momentul in care o echipa va evada fara indicii de acolo.

Matrix Escape Room ramane, insa, o camera interesanta. Daca vreti s-o vizitati mergeti la Misterium 52 in Centrul Vechi. Acolo va asteapta si Camera Artistului, una pe care o puteti termina daca sunteti atenti si va concentrati. Salutari EVADATOARE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “Matrix Escape Room

  1. Pingback: Matrix Escape RoomBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !