Matrimoniale la Nottara

Matrimoniale la Nottara

 

 

 

De cate ori v-ati gandit, atunci cand v-ati intalnit cu o femeie, ca acea intalnire nu este decat un test? De cate ori nu ati avut impresia ca persoana de langa voi va studiaza cu atentie miscarile, iar intrebarile ei sunt, uneori, intrebari test?

Am zis intalnire cu o femeie? Nu vreau sa insinuez nimic. La fel se intampla si-n cazul multor barbati, care parca-si testeaza femeile cu care convietuiesc. Nu ca ar face altfel si cu amicii de bere. Si, sincer sa fiu, nimic nu este mai naspa decat sa ai langa tine o persoana muta, care nu face altceva decat sa se holbeze la tine non-stop.

Daca va ganditi la situatiile in care un barbat se intalneste cu un alt barbat si nu doar pentru a bea o bere, sa stiti ca nu ganditi rau. Contextul international va avantajeaza.

Va intreb, acum, daca ati participa la un casting #pebune, avand ca premiul titlul de sot al unei femei bogate? O vaduva de 40 de ani, bogata, care vrea pe cineva in viata ei.

Nu stiu cum sunteti voi si cum ati actiona, insa eu as merge la un astfel de casting. Macar din curiozitate si tot as vrea sa vad ce se intampla acolo. Iar daca din greseala as fi acceptat si as ajunge in finala, m-as comporta natural. Fara raspunsuri in care n-as crede si fara ambiguitati.

Matrimoniale Nottara

Dupa ce statiti un pic sa va ganditi, zic sa mergeti sa vedeti spectacolul Matrimoniale, de la Nottara. Fix asta se intampla acolo: o vaduva de 40 de ani da un concurs pentru ocuparea postului de sot. In finala ajung fix 2 barbati. Pentru a afla cine sunt acei barbati, ce e cu acea vaduva si cum se termina totul, trebuie sa mergeti la frumosul teatru. Aveti timp sa va ganditi, spectacolul urmand a se mai juca abia in toamna.

Mergeti si pentru a vedea legatura spectacolului cu decizia istorica din SUA. Norocul nostru, al tuturor, este ca spectacolul se va mai juca abia la toamna, cand dezbaterea aprinsa va fi deja istorie. Desi, cine stie, poate inca vor mai avea cate unii curcubee la avatar.

Matrimoniale

Matrimoniale, in regia Dianei Lupescu, avand-o ca scenarista pe Lia Bugnar si in distributie pe Ada Navrot, Crenguta Hariton, Lucian Ghimisi si Mihai Marinescu, a fost vazut la Teatrul Nottara. Mie mi-a placut mult, mai ales rasturnarile de situatie de la final. Multi o repudiaza, considerand-o shaorma teatrala. Chestiune de gusturi. Salutari TEATRALE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Matrimoniale la Nottara

  1. Pingback: Matrimoniale la NottaraBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !