Masinute virtuale

Multa lume este fascinata de masinute virtuale. Daca ne uitam in timp, dintotdeauna, pe orice platforma, lumea a fost fascinata de jocuri cu masini. Fie ca vorbim de consolele vechi, japoneze, fie ca vorbim de jocurile electronice, cele cu manete, fie ca vorbim decalculatoarele mai vechi si mai noi, lumea s-a jucat masinute virtuale.

Mai nou, jocurile cu masinute virtuale au ajuns jocuri gratuite, de browser. De ce jocuri cu masinute virtuale si cat de utile sunt cele gratuite vom vedea in continuare.

Asadar, pasiunea pentru masini se spune ca ar exista in ADN-ul fiecarui barbat. La unii este mai accentuata, la altii mai putin accentuata. La unii se manifesta mai puternic, din motive diverse, iar la altii sta acolo, ne-exploatata. Se manifesta, bineinteles, si la femei, sunt unele femei atat de baietoase incat te intrebi cum dracu’ nu s-au nascut baieti.

Nu sunt misogin, nu consider ca masina ar trebui condusa doar de barbati. Spun doar ca PASIUNEA asta pentru masini si mai ales pentru viteza apartine, in majoritatea cazurilor, barbatilor. Si as zice ca este firesc sa se intample asta.

Si pentru ca tot am ajuns la viteza, ea este motivul pentru care oamenii prefera sa se joace cu masinute virtuale. Nu pot face curse pe strazi, nu au bani de curse legale sau nu (trebuie sa investesti mult in masina), asa ca vad in aceste masinute virtuale un inlocuitor bun. Si zic bun pentru ca:
1. Nu costa mult.
2. Nu este pusa in pericol viata, nici cea proprie, nici a altora.
3. Nu exista riscul unor amenzi contraventionale din partea politiei.

Acum se pune problema ce fel de jocuri alegi. Exista mai multe variante, fiecare cu avantajele si dezaantajele sale.
1. Avem varianta, clasica, a jocurilor cu masini pe pc ori consola. Cele pe consola cica le-ar fi depasit pe cele de pe pc, lucru cu care insa nu toata lumea e de acord. Pe consola ai avantajul unui televizor mare si al unei grafici mai bune. La aceste jocuri putem sa ne cumparam un volan, care volan ne ofera senzatii apropiate de cele reale. Unele volane, mai scumpe, au vibratii si chestii care le fac foarte realiste. Iar pretul nu este atat de mare pe care pare.
2. Avem varianta noua, a jocurilor pe browser, gratuite. Grafic nu stau atat de bine, insa au avantajele lor. Pe langa avantajul pretului, aspect deloc de neglijat, mai este vorba si de momenul in care alegem sa ne jucam. E cam greu sa te duci cu PS-ul la munca si sa te joci intr-o jumatate de ora in care nu ai altceva de facut. Asa ca alegi varianta jocurilor gratuite.

Ele au crescut mult in ultima perioada, au depasit stadiul de jocuri DECENTE si au ajuns chiar jocuri BUNE. Aceste jocuri online nu necesita nici macar sa ai un pc puternic, putand fi jucate chiar si pe laptopuri un pic mai vechi. Iata, deci, cate avantaje.

Altfel, jocurile cu masinute virtuale vor fi intotdeauna la moda. Nu conteaza platforma, nu conteaza forma, oamenii vor vrea viteza si vor vrea sa concureze contra altora. Daca fac acest lucru in siguranta, din fata propriului pc sau a propriei console, este cu atat mai bine. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

One thought on “Masinute virtuale

  1. Pingback: Masinute virtualeBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !