Masini din Germania

Printre multiplele probleme care pot aparea ca si (viitor) posesor de masina este cum iti aduci „averea” dintr-o tara in alta. De exemplu: cumperi o masina veche din Germania (masina lor veche valoreaza mai mult decat masina noastra noua, asa se spune) si trebuie s-o aduci cumva in Romania. Cum faci asta?  Masini din Germania sunt aduse cu sutele pe saptamana. Dar cum aduci tu masina ta?

Ieta ca acum se poate: exista solutia apelarii la o firma profesionista de transport masini Germania. Care firma le aduce pe platforma Germania-Romania cat ai clipi. Un transport masini Germania Romania nu mai este acum o problema.

Este adevarat, s-ar putea sa te deranjeze costul. Oare este un cost atat de mare? Oare nu este preferabil ca masina voastra sa ajunga la voi acasa in conditii de siguranta? Unii hateri considera ca asta intra in cadrul tepei, pentru ca daca ai duce masina „pe picioarele ei” in Romania n-ar rezista. Aici depinde de tine ce masina iti iei si cu ce motiv.

Dar va mai zic ceva: ce se intampla daca ti se strica masina in Germania? Ai bani s-o repari acolo? Am dubii. Mai bine platesti o astfel de firma si ti-o aduce in Romania, la serviceul lu Nea Vasile, care ti-o face cu 300 de lei ca noua. Pana la proba contrarie.

Nu intru totusi in discutia masina noua versus masina second hand. Din multe puncte de vedere este preferabila masina noua, din alte puncte de vedere (la fel de multe) este preferabila masina noua. Este strict alegerea voastra.

Ah, da, cica daca tot iei masina veche ia-o din Germania. Una italiana sau una frantuza nu ar fi indicat sa fie vechi. „Cica #pesurse”.

Eu mi-am terminat pledoaria. Salutari BLOGOSFERICE tuturor! Si drum bun si linistit 🙂

ps: Dragi concetateni nemti, aveti grija de masinile voastre ca trebuie sa le conducem si noi 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !