Masina de spalat TREBUIE reparata

Masina de spalat TREBUIE reparata

 

 

Cand televizorul este stricat fie nu se mai vede deloc, fie nu se mai aude, fie are dungi ori o imagine distorsionata. Stim cu exactitate cand este stricat. La masini de spalat e, insa, un pic mai dificil.

Acum, nu toata lumea a vizitat vreodata un service masini de spalat. Unii n-au avut nevoie, ceea ce-i un lucru bun. Doar ca, vedeti voi, masinile de spalat sunt nitel mai pretentioase. Si va explic mai jos care-i problema cu ele.

Intai si intai, din cauza dimensiunilor, e de preferat sa apelezi la un … service mobil. Adica vorbesti cu niste oameni care vin acasa sa iti inspecteze si sa-ti repare masina de spalat. Unele service-uri iti iau bani si pentru asta: ca au venit si s-au uitat la masina ta de spalat. Cat de moral este asta e de discutat.

In al doilea rand, este foarte important sa existe piese pentru masina voastra de spalat, pentru acel model. Vorbeam in articolul anterior de ce e bine sa ai un telefon cunoscut. Fix la fel e si la masinile de spalat, cu amendamentul ca aici e si mai nasol daca nu stie/nu poate nimeni sa ti-o repare. De exemplu, gasiti usor reparatii masini de spalat Indesit, pentru ca Indesit este o marca buna si cunoscuta de masini de spalat, dar gasiti greu pe cineva care sa repare masini de spalat chinezesti sau italiene, luat cine stie de unde.

In al treilea rand, o masina de spalat stricata poate fi periculoasa. Multi oameni au facut inundatie din cauza masinii de spalat. La altii a facut scurtcircuit, stiti voi, apa plus curent nu e o combinatie chiar promitatoare.

In al patrulea rand, masina de spalat poate avea probleme insesizabile, de exemplu unele masini de spalat au functie de incalzire a apei ori chiar fierbere; e posibil ca strict acea functie sa nu mai mearga, asa ca daca nu le supraveghem in timpul spalarii s-ar putea sa nu ne dam seama.

In al cincilea rand, masina de spalat a ajuns la fel de indispensabila (Daca-mi permiteti exprimarea) precum frigiderul. Spre deosebire de ceas ori de telefon, unde putem gasi inlocuitori, cel putin pentru perioade scurte de timp, la fel si-n cazul televizorului, masina de spalat trebuie sa fie tot timpul functionala. Nu poti sta 2 saptamani fara masina de spalat. Din acest motiv, trebuie sa vina echipa de la service si sa ti-o repare ASTAZI. ACUM!

In sfarsit, discutia trebuie purtata si in legatura cu oportunitatea repararii masinii de spalat. O masina de spalat TREBUIE reparata? Nu e mai rentabil sa iei alta?

Acum, raspunsul meu este clar Masina de spalat TREBUIE reparata. Motivele sunt multe, eu rezum toata treaba la 3 dintre ele:

1. Spre deosebire de alte aparate, masina de spalat NOUA va avea cam aceleasi functii. Telefonul nu merita reparat pentru ca oricum se invechise, nu mai era performant. Masina de spalat, fix ca frigiderul, are cam aceleasi functii.

2. Producatorii nu trebuie incurajati sa faca masini de spalat care sa tina doar 3-4 ani. Trebuie chemati reparatori, care sa arate clientilor Uite ce motor prost, uite ce chinezarie ieftina, nu mai lua asa ceva.

3. Masina de spalat face parte din decor, zic unii. O aleg dupa culoare, dupa cum se potriveste acolo, vor sa se desparta greu de ea. Sa nu mai zic de costurile ecologice: unde arunci masina de spalat? Mai bine tii de ea cat mai mult.

Acum, repetati dupa mine: Masina de spalat TREBUIE reparata si nu de oricine, ci de oameni priceputi. Este singurul sfat pe care vi-l pot da. In rest, ce marca de masina de spalat cumparati si cat dati pe ea este alegerea fiecaruia. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !