Masculin/Feminin

Masculin/Feminin este printre cele mai de succes spectacole de la Teatrul Godot.

Un spectacol unde, asa cum ne spune si prezentarea oficiala, granitele dintre sexe dispar. Un spectacol despre iubire, despre ura, despre relatii. Un spectacol total despre un cuplu … aparte.

Cat de mult iti poate schimba o sarcina relatia? Cat de mult inseamna o sarcina pentru un barbat? Cat de mult inseamna o sarcina pentru o femeie? Cat de mult valorezi tu pentru tine, cat de mult valoreaza cel de langa tine…

Iar pentru tine, ca spectator: cat de mult poti rade de o situatie care, in mod obiectiv, NU este deloc amuzanta. Cat de amuzanta poate fi o situatie altfel foarte serioasa. Cum tratam astfel de situatii si cum le evitam?

Masculin/Feminin este un spectacol TOTAL. Trecem prin toate sentimentele, ambii membri ai cuplului sunt, deopotriva, vinovati si victime; ambii membri ai cuplului pot fi, in felul lor, antipatici ori simpatici. Un spectacol despre o situatie cu totul deosebita, la care niciunul dintre noi nu are solutie. Sau are?

Masculin/Feminin este un spectacol de Lia Bugnar, cu Teodora Stanciu, Andrei Aradits, Marius Manole (un rol MAGISTRAL), Laura Cret, Ilinca Manolache.

Masculin/Feminin este unul dintre spectacolele emblema de la Teatrul Godot. Se joaca cu sala plina de fiecare data, dovedind de fiecare data ca isi merita fiecare banut dat de bilet.

Masculin/Feminin este unul dintre acele spectacole pe care nu trebuie sa le ratezi. Este un spectacol de familie, pentru toata familia. Este acel spectacol la care razi de la inceput pana la sfarsit, un spectacol pe care doresti sa-l revezi si un spectacol pe care simti sa-l recomanzi tuturor. Un spectacol care da de gandit mult timp dupa aceea.

Masculin/Feminin se joaca la Teatrul Godot. Trebuie sa-l vedeti, sa-l revedeti, trebuie sa-l recomandati. Si nu il puteti uita. Salutari MASCULINE tuturor 🙂

6 thoughts on “Masculin/Feminin

  1. Pingback: Masculin/FemininBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !