Masaj erotic

Incep acest articol povestind 2 faze reale, una personala si una povestita de cineva:

1. Am fost la un salon auto (ca e SAB, ca e SIAB, ca e salon auto-moto, nu prea conteaza) acum cativa ani. Inainte de criza erau mai dese, mai mari si, e drept, mai scumpe. Iar acolo, printre multele fete ce se cocotasera pe masini respectiv motociclete, era si una care atragea atentia tuturor. Eu, exhibitionist din fire, m-am dus sa fac o poza cu ea. Arata bine si parea si nitel mai prietenoasa. Restul erau mute si unele nici nu doreau sa faca poze. Ea era doritoare maxim. Dupa ce fac poza cu ea imi intinde o carte de vizita. WTF? Carte de vizita din partea unei tipe de la Salon? Pe ea scria salon erotic X. Si numerele de telefon aferente (radeam eu cu un amic: numerele astea sunt taxabile? parca nu, ca nu-s cu 89…).

2. In acelasi an cu acel salon auto a fost si eros show (de fapt tipa aia ne invitase nu doar la salonul ei erotic, ci si la eros show). Nu am fost, insa am vazut imagini la tv. Cel mai mult ma uitam la dezbaterile (aprinse) legate de eros show. Ca acest show nu a fost undeva izolat, pe o strada izolata, ci a fost la Polivalenta (sper sa nu gresesc). Cum domne, sa folosesti „sfanta” sala polivalenta la asa ceva? Ieta ca da. Era prin 2005-2006 cred, insa inversunarea cu care unii se luau de aceste show-uri ma facea curios. Nu m-a tentat sa merg la asa ceva, insa eram intrigat.

Ulterior am aflat tot felul de zvonuri si prejudecati: masajul erotic este o prostitutie ascunsa; ar trebui interzis in Romania (de fapt n-ar fi fost permis niciodata); este indecent, imoral etc. In afara de ultima chestie, restul chestiilor par absurde atat timp cat erau spuse de persoane care nu calcasera vreodata p-acolo. Deontologi de profesie cica.

Daca dai o cautare cu masaj erotic Bucuresti pe google vei gasi o gramada de solutii si oportunitati. Imi place ca la unele sunt afisate si tarifele, asta insemnand ca afacerea este legala.

Nu va recomand sa va duceti, nu va recomand sa evitati. Va rog doar sa spuneti ce ati vazut acolo dupa ce mergeti la un salon de masaj erotic. E doar o curiozitate d-a mea ­čÖé

Salutari DECENTE tuturor ­čÖé

Comments

comments

5 thoughts on “Masaj erotic

  1. Ma, eu nu pot sa-ti zic ce gasesti intr-un salon de masaj erotic, pot doar sa-ti zic ce gasesti in carnetul de sanatate al fetelor si dupa aia decizi tu daca te duci sau nu :))))))))))

  2. Nu in toate saloanele de masaj erotic se practica prostitutia, daca te chinui gasesti si cateva in care maseuzele au chiar si diploma de masaj erotic si nu fac nimic altceva in plus ­čśë

  3. Nu toate saloanele sunt un paravan pentru prostitutie. In functie de cat de mult iti creste nivelul de curiozitate ar trebui sa si incerci.

  4. E adevarat, nu in toate saloanele se practica prostitutia si chiar poti gasi saloane unde merg barbati seriosi, pur si simplu pentru un masaj relaxant.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !