Masaj erotic. Legal?

Saloanele de masaj erotic au luat avant in ultima perioada in Romania. Ma rog, cica cele mai multe s-ar afla in Bucuresti, insa nici provincia nu duce lipsa de asa ceva. Prima intrebare care ne vine-n minte este cat de legale sunt aceste saloane de masaj?

Din punctul de vedere al autoritatilor statului totul este legal. Fetele (dar si baietii, in unele lucrand si baieti) au atestat (Diplome) recunoscute de ministerul muncii. Ele sunt deci angajate legal, au vechime in munca si tot tacamul. E adevarat, am o curiozitate personala: tipele astea lucreaza pana la 30-40 de ani. Apoi unde s-or duce ele? Ma rog, trecem peste …

Intrebarea numarul 2, la care n-am inca un raspuns: e normal ca ele sa fie legale? Aici parerile sunt impartite. Intra in rol normele morale, normele religioase… Fiecare are argumente in ambele sensuri. Discutand clar si precis, stiu ca ele sunt legale in secunda asta.

Vine si a III-a intrebare: ce ne ofera aceste saloane de masaj erotic? La recomandarea cuiva, am intra de curiozitatea pe site-ul unui astfel de salon, la rubrica servicii si preturi (AICI). Lucrul care mi-a atras atentia cel mai mult a fost asa numita „terapie de cuplu”. Aha, deci saloanele de masaj erotic pot salva si viata de cuplu (sau ma rog, asa se lauda).

Acum nu v-as putea spune ce se intampla exact acolo. Nu am fost niciodata acolo si nici prieteni care sa-mi fi spus n-am. Unele saloane par mai serioase, altele mai putin serioase. Unele sunt si functioneaza legal, altele la limita legalitatii. Asta e ce stiu. Si mai stiu ceva: nu riscati nimic (din punct de vedere legal) daca mergeti intr-unul „ilegal”. Nu d-alta, dar daca voi credeati ca este legal sunteti absolviti de orice vina. Nu erati obligati sa verificati actele acelui salon.

Acum, daca voi va duceti la astfel de saloane ca la bordel nu aveti motive sa va plangeti de bolile contractate. Serios, o faceti pe riscul vostru. Insa in cele care functioneaza legal nu veti avea parte de asa ceva.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

4 thoughts on “Masaj erotic. Legal?

  1. Ce ai scris ├«mi aminte┼čte de-un serial – Client list. Doar c─â acolo maseje de acest tip nu erau legale ┼či oamenii se fereau de poli┼úie. N-am ┼čtiut c─â ├«n Rom├ónia sunt asemenea saloane. Dar m─â g├óndesc c─â maseurii dup─â o anumit─â v├órst─â se aouc─â de masaj obi┼čnuit.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !