Martir in blogosfera

Termenul de martir in blogosfera poate parea absurd. Martir este cunoscut, in general, acel om care si-a dat viata pentru ceva. De preferat pentru o tara. Sau pentru o cauza. Bine, de multe ori pentru amandoua. Ce fel de martir poate fi ala care-si da viata pentru ceva atat de abstract precum … blogosfera (despre ce este aia BLOGOSFERA intr-un articol viitor)? Si totusi exista martir in blogosfera. La singular nu la plural. Pentru ca alt caz nu exista.

Sa incep cu inceputul. Dupa WebStock mai frunzaresc eu niste alte bloguri. In general al oamenilor cu care m-am vazut. Si dau de blogul lui Tudor (StauPeNet ). Unde vad povestea acestui martir .Cica in aceasta tara, candva prin 2007, cineva era exmatriculat de la liceu pentru ca scria pe blog. Ce nu trebuie. Martir nu inseamna mort neaparat. Omul traieste, respira si , spre fericirea noastra a tuturor, BLOGGARESTE.

Si face asta de 6 ani. Pe 28 septembrie a implinit 6 ani. Motiv pentru care ii urez la multi ani.

Raman totusi niste intrebari:

1. Ce s-a intamplat cu studiile lui? Si le-a reluat prin alta parte? Ori la acelasi liceu? Le-a abandonat?

2. Cu ce se ocupa el acum? E student? (are legatura cu punctele anterioare)

3. Ce beneficii i-a adus aceasta exmatriculare?
Ca legat de asta, ma tot gandeam: ba, cat am incercat si m-am straduit io, si facultatea mea de sociologie nimic! Nici pana acu’ nu m-a exmatriculat. Si am scris chestii mai hard decat IN PUSCARIE NU E VOIE SA DORMI! Ori a progresat democratia la noi din 2007 pana-n 2010, ori sociologia (de la stat) e mai democratica si mai descuiata decat un liceu particular, cine stie de pe unde? Sunt curios doar, nu vreau sa par gica-contra(gica contra in blogosfera se cheama HEITAR).

Inchei cum incheie si Ariel:

Recomandarea mea: fă-ţi blog. Pentru tine.

Sper, şi ştiu că am mai zis şi gândit asta, sper ca ai mei plozi să-mi citească blogul şi să mă cunoască aşa cum eram copil. 🙂
La mulţi ani, blogule!
» Dă mai departe, să citească tot poporul!

Salutari NEMARTIRE tuturor!

Comments

comments

3 thoughts on “Martir in blogosfera

  1. M-ai făcut extrem de curioasă. Am intrat pe blogul despre care vorbeşti. Ai dreptate, omul a fost dat afară de la o şcoală de prestigiu, Lauder. Dar şi-a continuat studiile la un liceu de stat. În rest, recomand să meargă şi alţii pe pagina lui de profil. Pentru cât este de tânăr a realizat mult şi a crescut mult, învăţând. Este un succes deosebit. Mulţumesc pentru informaţie. Am descoperit din nou ceva nou şi interesant datorită ţie.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !