De la altii: Marmura – alegerea perfecta pentru decorarea casei tale in mod practic

Marmura – alegerea perfecta pentru decorarea casei tale in mod practic

 

Cand vine vorba de decorarea casei tale trebuie sa incepi sa te ocupi de acest aspect de cand aceasta se afla in constructie. Decoratiunile interioare nu consta doar intr-un tapet dragut, mobila moderna sau retro si jardiniere cu flori viu colorate agatate la geam. Daca doresti ca locuinta ta sa primeasca un aspect complet atunci poti incepe prin a folosi placi de marmura precum acestea.

Marmura

Marmura poate fi folosita in mai multe moduri iar unul dintre acestea este pentru a infrumuseta treptele ce se afla la intrarea casei tale. Desi marmura este un material foarte maleabil, folosit in istorie ca material pentru sculpturi, este si unul foarte rezistent. Marmura nu crapa usor si trece testul timpului atat in materie de rezistenta cat si in materie de look.

O alta utilizare a marmurii pentru decorarea unei locuinte este folosirea acesteia pentru placarea unui semineu. Semineele arata foarte bine chiar si neacoperite, dar odata ce decizi sa le plachezi cu un strat de marmura acestea vor prinde un aspect mult mai cald. In plus, marmura este rezistenta la caldura, o capteaza si o raspandeste, in plus este foarte usor de curatat. Funinginea se curata destul de greu de pe alte materiale dar de pe marmura aceasta se spala foarte usor.

Pentru cei care doresc sa ofere bucatariei un aspect modern, mobilierul de bucatarie placat cu marmura este alegerea perfecta. Acesta, in primul rand, arata foarte bine, cu totii iti vor invidia bucataria, iar, in al doilea rand, este foarte usor de intretinut. Precum semineele mai sus mentionate, mobilierul de bucatarie placat cu marmura este foarte usor de curatat. Suprafata lucioasa a acesteia, desi poroasa, nu permite imbibarea uleiurilor sau a altor tipuri de lichide folosite in bucatarie. Aceasta se curata cu ajutorul unui detergent special dar se poate folosi si un detergent normal de bucatarie.

Concluzia este ca, pe langa faptul ca arata foarte bine, marmura este un material si foarte practic pentru casa. Alege chiar azi sa iti decorezi casa cu marmura, ca cea pe care o gasesti la Fabi.

One thought on “De la altii: Marmura – alegerea perfecta pentru decorarea casei tale in mod practic

  1. Pingback: De la altii: Marmura – alegerea perfecta pentru decorarea casei tale in mod practicBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !