Magneti de frigider personalizati

Despre mine se spun o gramada de lucruri: unele adevarate, unele partial adevarate (usor exagerate), altele false. Pe ultimele le lasam deoparte si ne vom ocupa de primele 2 chestii. Printre ele 2 chestii:
– sunt narcisist;
– am idei, de cele mai multe ori proaste, insa (aproape) de fiecare data originale.

Va povestisem candva despre farfuria facuta pe vapor. Imi este si acum foarte draga, am pus-o la loc de cinste. Iar la acel articol (apropo, unul foarte accesat) cineva imi spunea: vezi ca in nu stiu ce local, la pretul de 10 lei, iti fac magneti de frigider personalizati. Ok, eu in Turcia am dat mai mult pe farfuria mea, dar orisicum.

Despre magneti de frigider personalizati o sa va vorbesc in continuare. Imi semnalizeaza un amic cum ca exista oferte de magneti de frigider personalizati pe tiparo.ro . Intru sa vad si observ ca asa este. Este adevarat: nu sunt chiar pentru narcisisti ca mine, ci sunt pentru evenimente speciale, gen nunti. Nu stiu daca m-ar refuza in cazul in care as face o cerere (pentru 5 lei puneti-mi mecla mea pe un magnet), insa oficial scopul este o amintire de la nunta.

Sa va zic de ce-mi plac mie magnetii de frgider? Pai:
– spre deosebire de vederi acestia stau intr-un loc vizibil tot timpul;
– locul este unul accesat des;
– imi plac ca sunt foarte diversificati.

De peste tot iau cate un magnet, chiar daca am mai fost p-acolo. Ma rog, iau mai multi, pentru ca mai trebuie sa si dau.

Asa ca ideea cu magneti de frigider personalizati de la nunta ta mi se pare chiar tare. Ok, nu vor fi singura amintire, insa la pretul asta chiar as da cate un magnet la toti invitatii. Asta in cazul in care ei considera ca a vedea mirii le face pofta de mancare ­čÖé

Salutari MAGNETICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !