Magazine de haine

Colinzi diverse magazine de haine, vrei sa iei cel mai bun produs la cel mai mic pret. Primul produs este prea mov, al doilea este prea scump, al treilea este dintr-un material prost.

Mai avem apoi si problema legata de locatie: magazinul X e departe, magazinul Y e intr-o zona naspa, magazinul Z are vanzatoare ciufute. Ori, invers: ma duc in magazinul Z pentru ca-mi place de tipa care e acolo.

Cum alege din ce magazine de haine sa cumperi?

La telefoane alegerea e simpla: cauti modelul X si vezi in 10 magazine ce pret are. Il iei din magazinul care il vinde cel mai ieftin. Da, este ACELASI produs. E adevarat, locatia de unde-l cumperi te va interesa la garantie: e bine sa dai cu 20 de lei mai mult, dar sa nu ai probleme la garantie. Cunosc persoane care au avut mari probleme ulterior. Iar in cazul chestiilor portabile (Telefon, tableta, laptop) garantia este necesara. Televizorul din Living nu se strica, iar daca se strica problema posibilelor lovituri nu exista. Tableta insa trece de la cald la rece si invers, invariabil se va lovi (usor) chiar si-n husa… E clar ca daca va ajunge in garantie ii pot fi gasite „Defecte fizice”.

La haine ce faci? Cum te decizi de unde sa le cumperi? Aici nu exista o haina care sa se gaseasca in toate magazinele. Nu exista un Samsung S5 universal-valabil. Ori un HTC ONE.

Si totusi unele branduri au ramas celebre. Avem camasa de Cavalliere, costum de la Secuiana (pentru barbati) ori fusta de la Zara (pentru femei). In mediul online am inteles ca ar exista Rochii de seara BBY. Nu stiu cum li s-a dus faima, dar trebuiesc felicitati.

Cum alegem, deci, din ce magazine de haine sa cumparam? Pai ascultam parerile altora, cumparam prima oara o cantitate mica (pentru a testa) iar apoi ramanem fideli acelui magazin. Este apoi de datoria lui sa ne pastreze de clienti. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Magazine de haine

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !