Magazin de IT COMPLET

Mi-am dorit dintotdeauna un magazin de IT Complet. Mi-am dorit dintotdeauna ca tot ce are legatura cu IT-ul sa poata fi luat din acelasi loc: economie de timp, comoditate, poate un pret mai mic. Totusi, este atat de greu sa crezi ca poti lua toate lucrurile din acelasi loc, la acelasi pret.

Si, asa cum mi-a explicat cineva mai mult, este contraproductiv sa le iei pe toate dintr-un loc. Si haideti sa va dau un exemplu de pe vremuri: pe vremuri erau la moda pc-urile mari (tip Deskstop). Laptopurile erau foarte scumpe si nu renta sa iei asa ceva (si nici consolele nu erau atat de avansate, deci te jucai tot pe PC). Existau, deci, persoane care cumparau fiecare componenta din alta parte. Asa cum mi-a aratat cineva, fiecare magazin avea LA OFERTA o componenta, insa isi recupera poza din alta. Pe romaneste: placa video era mai ieftina, insa dadeai o caruta de bani pe procesor. Astfel incat cel mai rentabil era sa iei calculatorul pe bucati: umblai dupa fiecare componenta-n parte, stateai sa-l asamblezi acasa, insa pretul era ok.

Existau totusi persoane care cumparau sistem gata facute: din lene, din lipsa de informare ori din lipsa de timp.

Revenim in prezent. Un amic ma intrebase acum aproape 1 an de unde isi cumpara si el accesorii? Intreb eu ce accesori vrea, la care el imi spune baterii laptop (cica i se stricase, iar laptopul nu mai era in garantie). Ce-i drept, n-am stiut cum sa-l indrum, nu avusesem nevoie pana atunci de asa ceva (si, in plus, la magazinele pe care le frecventam nu vazusem asa ceva). Acum cateva zile am „repetat” intrebarea pt cativa prieteni. Cineva m-a indrumat: tocmai am luat o tableta grafica de la Delmag; vezi la ei, parca aveau si baterii de laptop. M-am uitat si au.

Nu stiu ce alte preturi ale Delmag, nu m-am uitat la altele, nu am avut interactiuni directe cu ei, insa trebuie sa ii laud pentru aceste 2 produse. Probabil vor intra, cat de curand, si-n magazinele mari cu care ne-am obisnuit.

Eu insa inca visez la un magazin de IT complet. Chiar, voi ati vazut sa puteti cumpara o geanta ori un rucsac de laptop din astfel de magazine? ­čÖé Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !