Macarale de Moldova

V-ati gandit vreodata ca Moldova este „fruncea” la ceva? V-ati gandit vreodata ca exista ceva in Moldova ce voi ardeleni si mai ales bucuresteni NU AVETI? De exemplu … macarale. Macarale Suceava mai precis. Nu ma pricep la domeniu, habar n-am cum ar trebui sa fie o macara. Cert este ca daca doriti, o puteti inchiria.

In fapt, asta-mi pare cam singura solutie. Altfel macaraua este foarte scumpa si efectiv foarte inutila. Folositi constant macaraua? Probabil ca nu. Si daca ati avea nevoie constant de ea, unde ati depozita-o? Oricat de mare ar fi curtea voastra, parca poate fi umpluta cu altceva. Mai util, mai estetic si mai ecologic.

De altfel, puteti inchiria cam orice utilaje de constructii. Sa nu zic de spatii de depozitare pentru cele ce le aveti in proprietate. Ca nu le-oti folosi non-stop. Si daca da, sigur nu la voi in curte de fiecare data.

Gandindu-ma la macarale, in vine in minte melodia aia celebra (si comunista) cu macarale macarale. Parca totusi nu era moldoveneasca. Dar de, in 2012 orice e posibil.

Si nu, nu am ceva cu moldovenii si ale lor macarale. Ma mir doar ca aceasta oportunitate (online) a aparut intai la ei. Oare bucurestenii, capitalistii adica, ce-or pazi?

Cam atat despre macarale. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !