Lunea sunt … review-uri :)

Salutare tuturor 🙂

Astazi am o zi speciala de review-uri 🙂 VOi analiza 5 bloguri, dar in total doar 2 persoane 🙂 Vi se pare ciudat? Ramaneti atunci sa cititi 🙂

1. Incepem cu domnisoara Victoria Baltag 🙂 Nu, n-aveti voie sa radeti de numele ei. Daca vreti sa radeti, radeti de faptul ca are 3 bloguri si nu prea scrie pe niciunul. E si firesc: nu se decide pe care sa scrie 😛 Pentru ca are 3, am decis sa fac o categorie separata. Asadar, exista categoria Victoria Baltag pe blogul meu 🙂 CUm scrie si in stanga, blogurile sunt asa:

BLogul de calatorii, unde sunt scrise CATEVA din calatoriile ei. De exemplu, despre Scoala de vara de la Rasnov de anul trecut nu a scris nici pana acum. Asta e, poate pana la sfarsitul lumii va scrie.

Magazin de vise este blogul ei de ganduri. Aici scrie ce gandeste si desi vi se pare uimitor, se pare ca chiar a gandit cate ceva.

– Mai este blogul ei in engleza, unde a scris cel mai des pana acum. A considerat ca avand prieteni englezi (ori de alte natii) care nu stiu romaneste, e cazul sa scrie si in engleza.

De analiza le voi analiza impreuna. Ce e interesant este ca ele arata cam la fel. Da, tema e aceeasi, doar culorile difera: blogul de calatorii e negru, cel de vise e albastru-galben-verde, iar cel in engleza este … alb.

Ce-mi place la cele 3 bloguri este … blogroll-ul. In el se afla doar bloguletele mele. Daca altele nu merita…

De scris scrie bine, chiar imi place sa-i citesc articolele. Problema e ca scrie prea rar.

Oricum, cica va trece la anul pe domeniu propriu. Si isi va uni toate cele 3 bloguri (lucru pe care i-l recomand de mult timp). Sper sa iasa ceva bun.

Acum sa fac cate o recomandare din fiecare blog:

– Incep invers, cu cel in engleza: articolul despre finantarea doctorala, despre care am mai scris ; dar si LOVE IS IN THE RAIN ;
– de pe magazinul ei de vise recomand DIN PASTE IN PASTE ;
– iar de pe blogul de calatorii recomand articolul despre Paris .

2. Trec acum la Ionut Jifcu. El este detinatorul a II-a bloguri:
– blogul care-i poarta numele ;
Slatina de alta data .

El este singurul bloger din Slatina de care am auzit. Evit sa zic singurul care exista, dar este posibil. L-am intrebat pe el daca mai cunoaste pe cineva din Slatina si a recunoscut ca nu. Deci asa o fi.

Care este diferenta dintre cele 2 bloguri? Pai primul ar fi despre prezent, al II-lea despre trecut. Despre frumosul oras sunt ambele 🙂

Din acest motiv il si analizez si il si citesc: mai aflu si eu despre Slatina mea draga.

Ca si teme, imi place mai mult tema de pe blogul care-i poarta numele. Cealalta e cam alba, dar pare potrivita pentru un blog despre trecut. Ce-mi place e ca si-a trecut CV-ul (lucru pe care nici pana acum nu l-am facut).

Sa recomand si articole? Pai sa recomand:

1. De pe primul blog recomand fix 2, ambele despre bac: pacpac !

2. De pe Slatina de alta data, tot 2: despre Scoala Ionascu ; povestea albanezilor (turcilor) care fac inghetata de zeci de ani in Slatina.

Mai e ceva de spus? 🙂 Eu zic ca nu 🙂

Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

Comments

comments

2 thoughts on “Lunea sunt … review-uri :)

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !