Locul de unde scriu pe blog

Locul de unde scriu pe blog

 

 

Nu v-am spus NICIODATA nimic despre LOCUL de unde scriu pe blog. Cand ma refer la LOC nu ma refer la device, ala e MUSAI laptopul (am incercat de pe tableta ori telefon, nu merge; trebuie sa simt tastele).

Sa revenim la loc. In 80% din cazuri acesta este biroul de acasa. Uneori, insa, imi dau seama ca nu aici am inspiratia maxima. Nu am ce face, dar profit de situatiile cand POT schimba locatia.

Blog Laptop

Am scris articole bune din Antalya, din Timisoara, din Cluj, din Slatina, din Brasov. Am fost EXTREM de productiv in tren. Un drum lung, gen Bucuresti – Timisoara, cu putine portiuni fara net (Bucuresti – Cluj este un drum cu putin semnal), avantajeaza blogul. E drept, pierzi mult, sunt unele peisaje superbe, dar stiti cum e, #TotulPentruTrafic.

Am mai vizitat birourile catorva prieteni. De fiecare data ma uit si imi imaginez cat de mult si cat de inspirat as scrie de acolo. Orice loc este bun pentru mine daca ma inspira sa scriu.

Image of female hands on the keys typing documents

Unde NU imi place, totusi, sa scriu? Nu-mi place la conferinte, unde am renuntat sa mai fac live-blogging. De pe tableta ori telefon nu scriu, asa ca la conferinte prefer sa notez (pe hartie) si sa scriu pe facebook si twitter. In plus, laptopul este o corvoada, il ai tot timpul dupa tine, atarna, incomodeaza, tot tacamul.

De asemenea, tot ca preferinta personala, scriu de la birou si nu din pat.  De altfel, urasc sa stau cu laptopul in pat. In pat, cand stau, stau pe telefon ori tableta. Laptopul e facut sa stea pe birou.

Laptop blogging

Acum nu stiu in ce masura conteaza locul de unde scriu pe blog. Habar n-am daca pe termen lung as fi mai productiv daca as scrie dintr-un birou, imbracat, eventual, la 4 ace. Nu stiu si nici macar nu stiu daca-mi doresc sa testez prea curand asta. Acum e randul vostru sa spuneti unde anume scrieti pe blog si unde v-ati dori sa faceti asta 🙂 Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

2 thoughts on “Locul de unde scriu pe blog

  1. Pingback: Locul de unde scriu pe blogBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !