Lenjerii

Cumparam de pe internet pc-uri, cumparam televizoare, cumparam telefoane. Cumparam haine, cumparam mobila. Cumparam aproape de toate. Pana acum nu vazusem insa si lenjerie de vanzare. Lenjerie intima da, dar nu lenjerie de pat.

Motivele imi scapa: lenjeria de pat nu prezinta niciun risc, dar absolut niciunul. Are niste dimensiuni standard si nu prea poate fi cu defecte (ok, ceva rupt ori ceva patat). Nu prea vad ce ai putea cauta prin magazin. Ce lucruri ascunse ar putea avea acea lenjerie. Si totusi pana acum nu am gasit niciun astfel de magazin. Ori pentru ca lumea isi cumpara prea rar asa ceva (singurul argument solid si cu care sunt de acord ), ori pentru ca nu s-a gandit nimeni ca ar putea fi o nisa buna si profitabila. Tind sa cred ca este prima varianta.

Totusi, am aflat recent de un site. LotusDecor.ro are lenjerii si are cam toate categoriile de lenjerii pe care vi le-ati putea dori. Habar n-am cat ar trebui sa fie un set in mod normal, dar nu cred sa fie mai scumpe ca-n magazine. Adica n-ar avea niciun motiv sa fie asa.

Stateam si ma gandeam la un moment dat in legatura cu magazinele clasice: bai, ce produse sunt absolut necesare pentru a fi cumparate din magazinele clasice? Imi veneau in minte hainele (parca as vrea sa le probez), imi vin in minte chestiile foarte ieftine (nimicurile) pentru care transportul ar fi prea scump. Dar nu as zice niciodata ca lenjeriile ar trebui vandute musai intr-un magazin normal. Dimpotriva.

Eu mi-am terminat pledoaria 🙂 Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !