Leapsa narcisista pentru Lucianna

Datorita unor probleme tehnice si personale, acest articol apare vineri in loc de joi, cand aveam ziua de lepse. Candva s-ar putea sa ma pot tine de programul impus 🙂

Asadar, ultima persoana care a rezolvat leapsa mea cea narcisista este Lucianna. Cum am promis, ii voi raspunde si eu.

Asadar:

1. Citesti acest blog? Daca da, cat de des ?
Da, il citesc, la fel de rar sau de des precum celelalte. Cam la o saptamana asa.

2. Spune cea mai tare , respectiv cea mai slaba rubrica a acestui blog? In cazul celei mai slabe rubrici, poti da o sugestie de inlocuire a acesteia cu alta.
Nu are rubrici exclusive. Imi place ca accepta guest-uri. Asta ca punct tare. Slab nu stiu ce sa zic.

3. Spune punctele tari ale acestui blog.
IMi place tema, cred ca o reprezinta si pe Lucianna. Imi place si stilul in care e scris blogul, desi… (aici urmeaza intrebarea urmatoare). Si imi place si interactivitatea: guest-posting, lepse, activa pe facebook. Tot tacamul 🙂

4. Acum spune-le pe cele slabe. Aici poti invoca si ce anume lipseste.
Frecventa articolelor nu-mi place. Adica frecventa articolelor EFECTIVE. Excludem campaniile, concursurile si advertorialele. Articolele PE BUNE! Si inca un punct slab, o critica la adresa ei, pe care i-am spus-o si personal: s-a axat mai mult (prea mult) pe proiectele colective si a ignorat proiectul individual. Un proiect colectiv ar trebui sa fie pe plan secund. Tu ca bloggerita te identifici cu blogul tau si abia apoi ca scrii pe un blog colectiv. Nicidecum invers. Pe bune: mi-as dori sa citesc mai multe articole scrise de ea. Chiar imi place cum scrie.

5. Ce parere ai despre tema, respectiv aspectul acestui blog.
Am zis mai sus: imi place si cred c-o reprezinta.

6. Ce parere ai despre stilul de scriere de pe acest blog.
Calitativ e ok, am zis ca imi place. Cantitativ e problema.

7. Ce parere ai despre autorul acestui blog, in speta despre mine, precizand daca m-ai cunoscut personal sau nu.
Am cunoscut-o personal. Am o parere buna despre ea. Este insa prea altruista (reciti punctul 4). Prefera sa scrie „pentru altii” mai mult si pentru ea mai putin. Nu e rau sa fii altruist, dar nu stiu cat bine iti faci tie ca om.

8. Ai scris vreun guest pe acest blog? Dar ai gazduit vreun guest d-al meu? Daca da, ce te-a facut sa scrii/sa gazduiesti? Daca nu, de ce?
Pai am scris si eu la ea, dar si ea la mine. De ce ma scris la ea? Pentru ca-mi place cum scrie. Si am zis ca intai scriu la cei pe care-i cunosc. Asa e firesc zic.

Intrebarile 9 si 10 le sar. Erau adresate exclusiv celorlalti. Salutari BLOGOSFERICE si NARCISISTE tuturor 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !