Las ca stim noi

Las ca stim noi

 

– Emile, despre ce scrii tu acum?
– Despre …
Las ca stim noi!
– Bai, nu despre ceea ce aveti impresia, ci despre …
Las ca stim noi
– Despre o piesa de teatru!

Preotul nu este preot, menajerele nu sunt menajere, avocatul nu e avocat, ci (poate) este veterinar, iar mortul este … viu. Tot ce cititi e absurd? Pai n-am terminat.

Bebe Cotimanis era, pana zilele trecute, tipul de actor pe care doream sa-l vad pe scena. Il stiam de la tv, din serialele de televiziune ori din emisiuni. Nu ma uit la Romanii au talent, insa l-am tot vazut la ProTv anii trecuti. Lucreaza in trustul cu pricina de peste 10 ani. A jucat si in filme, primele care-mi vin in minte fiind Magnatul si Ultimul Zburator.

Ce legatura au toate dialogul imaginar de la inceput, absurditatile ulterioare si Bebe Cotimanis? Simplu: totul poate fi regasit in spectacolul Las ca stim noi, de la Teatrul Elisabeta! Bebe Cotimanis are un rol dublu foarte bun, pacat, insa, ca pe afis scrie faptul ca are rol dublu. Din punctul meu de vedere acest amanunt este un fel de spoiler. Mi-as fi dorit sa nu stiu acest amanunt, mi-as fi dorit sa fiu surprins de aparitia fratelui disparut. Nu ca nu veti avea cu ce sa fiti surprinsi 🙂

Finalul este unul genial, pe acesta, insa, chiar nu vi-l dezvalui. Va pot, dezvalui, insa, faptul ca regizorul Serban Puiu a mai regizat, la acelasi teatru, spectacolele Boeing Boeing si Incurcatura la nivel inalt.

Las ca stim noi

Iar la intrebarea Cine a tradus textul piesei?, raspunsul este … LAS CA STIM NOI (puteti vedea numele persoanei pe afis). Salutari TEATRALE tuturor!

ps: In Las ca stim noi o puteti revedea si pe Mirela Stoian aka Lila din Vacanta Mare. Pare neschimbata, iar rolul sau imi pare a fi o Lila upgradata. Mergeti la teatru s-o (re)descoperiti pe Mirela Stoian, altfel o actrita talentata 🙂

 

 

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !