La placinte inainte, la razboi si mai INAINTE!

Dupa ceva zile de gandire si raz-gandire, m-am decis: MERG LA RAZBOI! NU, stati linistiti, nu mi-a dat nimeni nicio arma pe mana. NU e nimeni atat de nebun s-o faca. Razboiul este unul blogosferic. Nu stiu daca voi invinge, dar ma voi duce cu sabia inainte.

Daca vreti sa va inscrieti si voi (adica sa am eu pe cine sa omor … virtual), intrati pe www.blogwars.ro si inrolati bloguletul vostru. Spre deosebire insa de un razboi pe bune, dupa ce MURITI (adica sunteti eliminati), puteti in continuare sa castigati. Paradoxal, nu?

Ideea e asa: dupa ce iesiti puteti in continuare sa va spuneti parerea. Sa faceti un clasament al vostru. Care trebuie sa coincida (sau sa fie apropiat) de cel real. Daca se intampla asta e de bine, pentru ca veti putea castiga saptamanal. Deci la razboiul blogosferic pana si mortii pot fi castigatori.

De ce m-am inrolat? Pai ca sa arat ce spirit razboinic am in mine. Si ca sa fac niste victime blogosferice.

Mai e ceva de spus? Ah, da: ati face bine ca in clasamentele voastre sa mizati pe mine. Pe locul 1. Sigur nu veti regreta. Iar daca voi castiga promit ca ma voi gandi la voi cand voi cheltui banii :))

Cam atat. Salutari BLOGOSFERICE si RAZBOINICE tuturor ­čÖé

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !