La moda sunt site-urile de moda :)

Printre site-urile ce apar pe internet (nu stiu statistici exacte in acest sens, e doar o impresie),cele mai multe se afla cele de moda feminina. Nu-mi dau seama de ce, dar asta este un lucru cert. E adevarat, imi pare ca la noi in tara lucrurile au venit nitel decalate fata de alte tari. Despre cum arata un site de moda , ce-ti place si ce nu-ti place la el, e usor de vorbit. Cat de usor se incarca, cat de utila e informatia. Cum vi se pare insa intrebarea: ce ati dori sa vedeti pe un site de moda? Fara sa stiti despre ce site e vorba, pur si simplu, v-ati gandit vreodata ce ar trebui sa contina? Cum sa arate un astfel de site? Pai eu as zice urmatoarele 3 chestii:

1. Intai si intai, eu as vrea ca din start el sa se diferentieze de celelalte site-uri. Cumva. Nu-mi dau seama cum, dar sa ma faca pe mine ca si vizitator sa intru la ei. Sa spuna de ce au aparut, ce doresc, ce vor.

2. Sa fie foarte colorat. E vorba de moda, deci pozele trebuie sa fie la ordinea zilei. Eu ca barbat intru mai mult pentru poze decat pentru text (ah, nu trebuia sa spun asta?).

3. Pentru ca necesita foarte multe resurse acele poze, e clar ca trebuie un hosting bun. Nu as astepta 1 minut sa se incarce o poza.

4. As vrea sa stiu exact cine scrie pe acest site. Autorii (ma rog, autoarele) sa fie precizati explicit, inclusiv cu poza (daca se poate). Si sa fie formular de contact pentru fiecare din ei. Eu vreau sa contactez pe tipa X, s-o laud ca-mi place cum scrie. Nu am chef sa scriu pe o adresa care incepe cu contact si unde sa nu am habar cine-mi va raspunde. Tine de secolul 21 in care ne aflam si de epoca tehnologica in care apare site-ul.

Aud ca urmeaza sa apara un astfel de site, Trendy Look se cheama (se VA chema). Ma intreb oare in ce masura va corespunde acestor criterii. Ah, si inca ceva: am aceleasi pretentii si de la site-urile de moda masculina. Acolo insa m-ar interesa si textul dintre poze 😛

Salutari LA MODA tuturor 🙂

Comments

comments

4 thoughts on “La moda sunt site-urile de moda :)

  1. „Printre site-urile ce apar pe internet (nu stiu statistici in acest sens), printre cele mai multe se afla cele de moda feminina.”
    Daca nu ai statistici, de unde stii ca sunt printre cele mai multe? :))

  2. Poate am pus intentionat asa sa primesc comentarii. Daca n-aveam o eroare de genul nu comenta nimeni 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !