La mare la soare

Stiu ca sezonul estival s-a dus demult, si totusi pofta de mers la mare ne e tuturor. Si eu mi-as dori sa mai merg la mare (anul asta n-am fost), si probabil ca si voi va doriti acelasi lucru.

Marea problema la mare este cazarea. Nu e ca la munte, cand poti merge oricand. La mare trebuie sa mergi in timpul sezonului. Cand e aglomerat, cand e scump si cand riscul de a lua teapa, direct ori indirect, este mare. La fel, la mare posibilitatile sunt reduse. Daca nu ai masina, alegerea statiunii este decisiva. Mergi intr-o statiune si constati ca te plictisesti maxim, insa posibilitatea de a merge in alta parte este redusa. De ce mergi in alta statiune? Pentru ca e mai ieftin, logic. Nu ai bani de Mamaia, e si batrana, dar e si scumpa. Enorm de scumpa.

Sau asa e „oficial”. Exista insa si chestii pe care putina lume le cunoaste. De exemplul, agregatoarele de cazare. Am scris despre cele de cazare la munte, acum sa vedem de unde aflam detalii despre cazarea la mare. Pai de la vileeforie.ro .Desi dupa nume ar trebui sa gasim cazare doar la eforie (nord ori sud), adevarul nu este chiar asta. Gasim cazare peste tot pe litoral, si unde va ganditi , dar si unde nu v-ati gandi niciodata ca ati gasi. Sa va dau cateva exemple:

– Cazare la … Vama Veche. Vrei in Vama, vreti sa va distrati, dar parca n-ati avea chef de stat in cort (era sa zic eu ca cine)? Atunci cautati cazare in Vama. Exista si p-acolo pensiuni, si preturile sunt bune.

– Apartamente in Mamaia .Mamaia e o statiune scumpa, hotelurile au preturi mari, si in plus multe sunt vechi. Stai la 4 sau 5 stele, dar mobilierul e vechi. Mai bine te duci undeva unde e mai ieftin, blocul e proaspat construit si ai si vedere la mare.

– Cazare in statiunea Techirghiol, loc unde cu greu puteti gasi cazare. Sunteti tineri, nu sunteti interesati. Dar poate parintii ori bunicii vostri sunt.

– Statiuni mai „linistite”, tot pentru „ai batrani”, gen Saturn, Venus ori Cap Aurora.

– Cazare pe Plaja in Eforie Nord.

Si multe altele. In general nu e loc pe litoral sa nu fie acoperit de acest site.

De ce le apreciez? Pentru ca scade riscul de a lua teapa. Nu zic sa urmariti DOAR acest site, dar pe baza lui puteti evalua preturile altor hoteluri, pretul agentiilor. Si cand alegeti, o veti face in cunostiinta de cauza.

V-am facut pofta de mers la mare? Sper ca da, la anul aproape sigur o sa merg si eu p-acolo! Salutari LITORALE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !