La coafor …

Pentru orice femeie dusul la coafor este o obisnuinta. Mersul la coafor , la oras, se aseamana in multe privinte cu mersul la biserica la sat. Ori cu mersul la „sezatoare”.

Pentru unele este deci o placere mersul la coafor . Mai socializezi, mai rasfoiesti o revista , mai iesi din casa … O plimbare de cateva ore , care se termina cu o „infrumusetare”, prinde bine. Asta in teorie. Si asta pentru persoanele de sex feminin neangajate. Care au toata ziua la dispozitie si care se plictisesc in casa.

Pentru femeile de cariera este insa o pierdere de timp. Coaforul nu se afla neaparat langa casa (adica nu il alegi pe criteriul distantei, ci pe criterii pur calitative), asa ca timpul pierdut creste. Cum time is money, ar fi de preferat sa nu. Si mai e si partea cu „ma vede lumea nearanjata cat ma duc acolo…e rusinos”. Solutia deja a venit si la noi in tara: machiaje radauti .Pui mana pe telefon (tu, ca femeie de cariera, ai cel putin 2, dintre care unul e placat macar cu cristale Swarovski) si suni. Maine dimineata, la 10 fix, vor fi la tine acasa. Coafor la tine acasa … ce frumos suna.

Si pentru barbat e mai bine. Nu mai trebuie sa piarda timpul, sa-si insoteasca nevasta la coafor. Sa astepte ca prostul 2-3 ore pana cand ea iese „frumoasa” d-acolo. Atat de simplu … ­čÖé

Salutari FRUMOASE tuturor!

One thought on “La coafor …

  1. Nu neaparat pentru femei neagajate. Dar in orice caz, coaforul la domiciliu cred ca o sa prinda succes.
    Nu ca deja nu se practica.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !