Killers – Psihopatii

Killers – Psihopatii

 

Candva mi se zicea ca am o problema cu filmele: rad prea mult la filmele triste. Gasesc cu siguranta ceva funny in orice drama care, teoretic, este facuta pentru a stoarce rauri de lacrimi. Pentru mine toate filmele sunt comedii, intr-un fel sau altul. Nu-i chiar asa, dar asta e impresia unora.

Aceiasi care, inainte de Festivalul Dracula, imi ziceau ca tot voi gasi eu o comedie la care sa ma prapadesc de ras. Ce-i drept, si eu cautam o comedie in program.

Nu ca n-am mai ras la horroruri. Cred c-am mai povestit faza: Evil Dead a fost ironizat in Scary Movie 5. Eu vazusem Scary Movie 5 INAINTE sa vad Evil Dead (asa au fost aduse-n Romania). Drept urmare, la vizionarea Evil Dead eu eram pe jos de ras. La propriu. Isi taia cineva o mana, repede eu spuneam ca va umbla tot orasul sa caute magazin de second-hand. Pur si simplu nu l-am putut lua in serios.

Eh, iata c-a venit si la Festivalul Dracula o comedie. Se cheama Killers – Psihopatii. Atentie: a nu se confunda cu prostii Killers, din 2010, cu Ashton Kutcher si Katherine Heigl.

Este un thriller asiatic extrem de misto. Este absolut bolnav, dar de fapt asta este farmecul sau. Doi criminali se filmau in timp ce infaptuiau crimele. Unul era in Jakarta, altul in Tokio. Fiecare avea motivatia lui, fiecare avea tintele lui. Unul parea profesor, celalalt elev. Infruntarea dintre cei 2 este inevitabila. Unde anume si cum se va termina va las pe voi sa descoperiti.

Partea misto la acest film este insasi absurditatea lui. Iar dintre toate cele ce concureaza la festival, acesta este preferatul meu. Despre celelalte si concluziile festivalului intr-un articol viitor.

Killers – Psihopatii NU are o data oficiala de lansare in Romania. Fiind film asiatic, probabil vom mai avea privilegiul sa-l vedem doar pe la festivaluri, dar tare as vrea ca macar de data asta unul dintre distribuitori sa faca o exceptie. Chiar merita vazut. Salutari PSIHOPATE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !