Justin and the Knights of Valour – Justin si cavalerii

Despre Justin and the Knights of Valour – Justin si cavalerii nu sunt foarte multe lucruri de spus. Eu am selectat pentru voi fix 7 chestii, restul urmeaza sa le descoperiti citind alte bloguri si vizionand filmul. Asadar:

1. Justin and the Knights of Valour – Justin si cavalerii te introduce intr-o atmosfera de basm. Sunt multe animatii care au un aer de seriozitate ce te dezarmeaza; sunt insa si animatii foarte copilaroase, pe care sub nicio forma nu le poti trata cu seriozitate. In acest caz suntem clar in a II-a situatie.

2. Justin and the Knights of Valour – Justin si cavalerii sta relativ bine la capitolul poveste, cei mici urmand a fi chiar fascinati de ea. Justin, eroul principal, trece peste sfaturile tatalui si, in loc sa urmeze cursurile facultatii de drept, prefera sa devina cavaler, exact ca bunicul sau. Intr-un final tatal accepta decizia fiului si il sustine pana la capat.

3. Justin and the Knights of Valour – Justin si cavalerii sta insa mai slab la capitolul 3D. Efectele 3D tind spre 0, singurul argument logic pentru care acest film a fost facut 3D fiind probabil legat de piraterie (filmele 3D NU pot fi filmate in sala si redate ulterior; argumentul asta mi l-a dat cineva acum ceva timp si tind sa cred ca din acest motiv se fac atat de multe filme 3D in ultima perioada).

4. Justin and the Knights of Valour – Justin si cavalerii a fost vazut in varianta dublata. Desi in multe privinte prefer variantele subtitrate, de data asta pot spune ca dublarea a fost chiar foarte buna. Mi-as dori sa-l vad si subtitrat, recunosc, insa nu regret ca l-am vazut dublat. Apropo, vocea Irinei Margareta Nistor, in rol de bunica, este MAGNIFICA. Rolul i se potriveste manusa, iar vocea ei chiar te unge pe suflet. Sa zic ca mi-era dor de un film in care sa-i aud vocea?

5. Justin and the Knights of Valour – Justin si cavalerii va avea, cu siguranta, o continuare. Nu ma mira, majoritatea filmelor americane fiind facute acum cu loc de a fi continuate. Numai romanii sunt diferiti (Love Building se pare ca va fi o exceptie fericita).

6. Justin and the Knights of Valour – Justin si cavalerii nu a fost foarte bine vazut de critici, lucru care, sincer, ma bucura. Eu imi fac probleme atunci cand opinia mea coincide cu a criticilor. Cand suntem pe pozitii diametral opuse e de bine. Sper sa fie asa la cat mai multe filme ­čÖé (da domne, mi-a placut filmul).

7. Justin and the Knights of Valour – Justin si cavalerii este deja in cinematografe si este distribuit de MediaPro Distribution.

Salutari CAVALERESTI tuturor! ­čÖé

ps: La vizionarea Justin and the Knights of Valour – Justin si cavalerii cei mici (Si nu numai) au avut parte de multe surprize. Printre altele fiecare a primit cate o sabie-balon. Am primit si eu o astfel de sabie si m-am si pozat cu ea pentru posteritate.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !