Jurnalul lui Adam si al Evei

Jurnalul lui Adam si al Evei

 

Primele glume religioase pe care le-am auzit vreodata au fost cu Adam si Eva. Cand eram mic fusesem indoctrinat de o invatatoare fanatic-religioasa si de niste profesori de religie extrem de persuasivi. Asa ca bancurile religioase nu prea aveau cum sa ajunga la mine. Primele auzite au fost, deci, cele cu Adam si Eva. Ele erau religioase doar pentru aceste personaje apar in Biblie. Altfel, ele sunt gustate si de religiosi, fiind inofensive.

O gluma misto, cu Eva, o stiu de la o sceneta de comedie. Nu stiu cui apartinea, cred ca Doru Octavaian Dumitru. Din pacate nu se mai gaseste pe youtube. Era vorba de expresia AI FATA DE EVA. Eva era prototipul femeii care se culca cu virgini. Pentru mine tu esti prima femeie. Esti EVA. Iar FATA DE EVA insemna o femeie matura, experimentata, dar care INCA are figura inocenta.

Jurnalul lui Adam si al Evei POSTER

Daca acel comediant ar fi vazut spectacolul Jurnalul lui Adam si al Evei sigur ar fi concluzionat ca Dana Rogoz are fata de Eva. Serios: arata superb, cu o figura inocenta si cu o voce inca de copil.

Fata de Adam nu exista. Sau nu este inca impamantenit termenul. Insa Dan Radulescu, Adam in spectacol, isi joaca extrem de natural rolul. Pare un rol facut special pentru el.

Jurnalul lui Adam si al Evei

Vazandu-i pe cei 2 pe scena, stau si ma intreb: daca admitem ca ar fi adevarata si existenta lui Adam si a Evei, dar si teoria reincarnarii, nu cumva cei 2, Dan Radulescu si Dana Rogoz, sunt reincarnarea (oare a cata?) celebrelor personaje? Parca prea natural joaca ­čÖé

Eu si Dana Rogoz, o poza facuta in 2013, la Gala Diana
Eu si Dana Rogoz, o poza facuta in 2013, la Gala Diana

Despre Jurnalul lui Adam si al Evei a scris si Ileana. Textul este unul de Mark Twain. Insa Mark Twain probabil a scris acest text cu gandul la Dan Radulescu si Dana Rogoz (inca astept impresiile Danei DUPA spectacole, momentan am citit doar ceva INAINTE de avanpremiera). Este un spectacol bun, recomandat atat ateilor, cat si religiosilor. Cu totii il veti savura si veti aplauda din suflet la final. Salutari BIBLICE tuturor!

 

Comments

comments

6 thoughts on “Jurnalul lui Adam si al Evei

  1. Pingback: Jurnalul lui Adam si al EveiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Hell |
  3. Pingback: Undercloud 2015 |
  4. Pingback: 29 noiembrie |

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !