Jucarii creative

De copilarie cu toti ne aducem aminte. Insa majoritatea amintirilor sunt legate de chestii facute, de vacante petrecute ori de cine stie ce locatie. Foarte rar de jucarii. Oo, frumoasele jucarii.

Legat de jucarii, o mica paranteza: cica urmeaza sa se inchida unica fabrica de papusi pe care o aveam, cea din Arad. Am dubii ca fetele din ziua de azi mai doreau papusile fabricate acolo, dar cica pe vremuri erau foarte cautate. Placerea fetelor, papusile.

Sa revenim acum la jucarii. Si sa va povestesc cate ceva despre jucariile ceva mai evoluate. Adica cele care iti si dezvolta nitel inteligenta. Tin minte ca eu avusesem cand eram mic niste cubulete, cu care construiam tot felul de chestii. E adevarat, nu aveam eu scheme clasice pe care le urmam, pur si simplu construiam acolo ca tembelul. Nici culorile nu le aranjam cum trebuie, deh, simt artistic si estetic nu am avut niciodata.

Lego am avut unul singur, eram deja in generala. Stiu ca erau 2 tipuri de lego, eu aveam p-ala mai amarat. Lego tehnic era ceva „smecher”, nu am avut parte de el. Oricum nu cred ca ma descurcam cu el :)) Prea avansat pentru mine.

Ulterior am descoperit calculatorul, asa ca orice urma de joc (si de viata sociala) a disparut.

Acum jucariile si jocurile revin la moda. Pentru noi cei mari exista asa numitele „board games”, jocuri care, vrem sau nu, ne mananca din ce in ce mai mult timp. Iar pentru cei mici exista asa numitele jucarii creative. Eu am luat in ultima vreme foarte multe jocuri board ca si cadouri. Iar prin hypermarketuri merg des in acea zona. Din obisnuinta cica :)) In online gasim jucarii creative pe nichiduta.ro (in online). Asta pentru daca dorim sa evitam cozile hypermarketurilor.

Eu cam atat am avut de spus. Salutari JUCAUSE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Jucarii creative

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !