Jocuri video la mana a doua

Jocuri video la mana a doua

 

Prin vacanta mea europeana am avut ca tinta un tip de magazine care la noi nu se gasesc: magazine de jocuri video la mana a doua. Da, ati citit bine. Sa va explic mai bine ce inseamna.

Sunt jocuri pentru consola pe care le-ai jucat, ti-au placut sau nu, dar vrei sa renunti la ele. Nu vrei sa iti umpli casa cu ele ori, poate, suma aia de bani inseamna ceva pentru tine. Unii vor sa aiba un joc fix cand apare, asa ca dau bani mai multi atunci, insa dupa 3-4 luni renunta la el. Sunt o gramada de alte jocuri pe care le vor putea juca. Se duc la astfel de magazine si iau ceva pe acele jocuri.

Planet Cash Toulouse

Daca nu ai bani, poti sa te bazezi exclusiv pe jocuri la mana a doua. Te apuci de un joc abia la 5-6 luni de la aparitia lui oficiala.

Jocurile sportive, cu aparitie anuala, FIFA, PES, NHL, NBA, au un statut aparte. Personal, nu stiu cine ar cumpara in 2015 un FIFA 2014, dar se pare ca exista, totusi, doritori. Probabil nu-s fani atat de infocati.

De unde poti cumpara IN ROMANIA jocuri electronice? Pai fie online, de pe PsPlus (pentru Playstation), Steam (pt PC) si cum s-o numi chestia pentru Xbox, din magazinele specializate (Altex, MediaGalaxy, Flanco) si de la diversi oameni care, cumva, le aduc in Romania. Mai exista si site-urile tip okazii si olx, dar cata incredere ai in ei? Atentie: aproape toate optiunile presupun jocul nou. Noi, romanii, nu avem obisnuinta de a vinde lucruri de care nu mai avem nevoie.

fifa 15 ps4

In cazul meu, fan FIFA, as vinde oricand FIFA 14 si FIFA 15. Oricum nu le voi mai juca. Jocuri tip GTA nu vand, de alea te poti reapuca oricand.

Acum astept sa-mi spuneti si mie unde gasesc, in Romania, Jocuri video la mana a doua. Vreau ceva oficial, cu riscuri 0 si cu preturi mici. Cer prea multe? 🙂 Salutari JUCAUSE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Jocuri video la mana a doua

  1. Pingback: Jocuri video la mana a douaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !