Jocuri pentru copii

Site-urile de jocuri sunt la moda. Ideea lor este simpla, si nu e prima oara cand o evoc: stai pe browser si te joci. Nu instalezi nimic, nu ocupi nimic pe hard, poti minimaliza imediat (si eventual inchide). Aceste avantaje sunt certe si din acest motiv site-urile de profil s-au inmultit considerabil.

Acum apar si site-uri de jocuri pentru copii, asa cum este http://www.jocuri.biz/. Diferentele dintre un site normal de jocuri si unul de jocuri pentru copii sunt minore. Sa vedem cateva aspecte ale site-ului mentionat anterior:

1. Este un site foarte bine aranjat. Se incarca repede, are categorii clare, navighezi usor prin el, si, in acelasi timp, are o oferta foarte diversificata. Nu strambati din nas cum ca ar fi jocuri pe care nu le-ati juca niciodata. De ce? Nu sunt pentru voi, e simplu.

2. Statistic vorbind, site-ul are page rank 3 (relativ bun, se poate insa mult mai bine), insa sta destul de slab la alexa rank, cu un scor de 2,942,878 . Pe .ro nu are rating, lucru care mi se pare destul de ciudat. Sau poate extensia mea pentru google chrome, pe care o folosesc, da ceva erori.

3. O chestie interesanta: adresa .biz. Ma astept la un site de business, la ceva oficial. Nu la unul de jocuri. Ok, pot intelege un argument de genul ca jocuri cu extensii „dezirabile” erau deja ocupate. Si totusi, tot imi suna destul de ciudat.

4. E o categorie interesanta: impuscaturi. Site de jocuri pentru copii are aceasta categorie? Unii ar fi nemultumiti profund de aceasta categorie. SUnt doar 2 jocuri in aceasta categorie, dar tind si eu sa cred ca putea fi evitata introducerea unei asemenea categorii.

Daca aveti un copil si acesta doreste sa se joace, un astfel de site este o alegere buna. Nu necesita un pc foarte puternic, nu ocupa spatiu pe hard si sunt pentru varsta lor. Site-urile de jocuri pentru copii vor deveni din ce in ce mai populare si le prevad un viitor frumos.

Salutari JUCAUSE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !