Jocuri pentru birou

Jocuri pentru birou

 

Lumea afla ca ma joc. Imi plac jocurile. Consola, PC, nu conteaza. E drept, prefer cele pe consola, dar nu le refuz nici pe cele pe PC.

Unii se mira ca ma joc, considerand ca sunt inca copil. Sau adolescent. Altii ma invidiaza. Ca am timp, ca pot. Exista persoane care s-ar juca, dar nu au nici timp si nici voie.

Da, am prieteni care stau la birou, au momente moarte, dar nu au voie sa se joace. Nu pot instala jocuri. Sau nu pot iesi din ele brusc. Deci riscurile de a fi prinsi sunt mari.

Din acest motiv exista jocurile in browser. Mai nou, unele jocuri in browser se joaca in 2. Dau ca exemplu acest site: http://www.xjocuri.com/jocuri-in-2-doi.html.

Avantajele unor astfel de jocuri sunt in numar de 3:

1. Nu necesita un pc performant. Pot fi jucate si pe pc-uri ori laptopuri vechi. Uneori nici conexiunea la net nu trebuie sa fie de top, mergand si pe conexiuni lente.

2. Nu necesita instalare. E doar o fereastra in browser. Daca stii sa treci de filtrele de la job, poti sa te joci linistit.

3. Acum s-a eliminat si dezavantajul de a le juca musai singur/a. Poti juca cu cineva, te poti simti bine alaturi de colegul de birou, sa treaca plictiseala ori sa va relaxati nitel.

Daca trece seful pe langa pc, minimalizati ori chiar inchideti fereastra. Oricum majoritatea jocurilor in browser sunt fara sunet, deci nu aveti probleme de genul.

Unii le numesc special jocuri pentru birou, neintelegand de ce unii le-ar juca de acasa. Totusi, poate tu, de la birou, vrei sa te joci cu cineva care-i acasa. In plus, unele-s chiar simpatice si te prind. Jucasem candva vreo 2 strategii, ma prinsesera, le-am terminat si ma mandream cu asta. Nu sunt complexe precum Starcraft sau WoW, dar sunt o alternativa buna. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !