Jocuri captivante pentru iPhone

Iphone

Calendarul a trecut la ultima pagină, ceea ce înseamnă că puteți începe să vă bucurați de  sezonul sărbătorilor de iarnă. Este timpul pentru diminețile înghețate, întunericul timpuriu și petrecerea timpului cu cei care contează cel mai mult. Dar, chiar dacă decembrie înseamnă zăpadă și frig cât cuprinde, există întotdeauna timp să îți folosești telefonul pentru a te juca ceva.

În timp ce telefoanele de gaming sunt clasate pe primele locuri, dacă ești un jucător pe mobil, nu există un telefon mai bun decât iPhone. Cu mai mult de un milion de aplicații, opțiunile de jocuri sunt aproape nelimitate. Dar găsirea celor mai bune jocuri pentru iPhone nu este întotdeauna ușoară. Așadar, dacă ești în căutarea unui puzzle sau ceva mai complex, îți prezentăm o listă cu unele dintre cele mai bune jocuri pentru iPhone.

Sky: Children of the Light

Un nou joc de la creatorii Journey and Flower, Sky: Children of the Light este o aventură socială în care trebuie să călătorești printr-un regat al cerului pentru a readuce stelele căzute în constelațiile lor. Pe parcurs, vei explora șapte tărâmuri și vei întâlni un număr de alți jucători în călătoriile lor, cu care poți face echipă pentru a te ajuta în zone mai dificile. O coloană sonoră frumoasă te face să intri în lumea jocului, Apple numindu-l jocul iOS al anului.

Aion: Legions of War

 

Jocurile online multiplayer nu sunt limitate la PC-uri și console. Aion: Legions of War este o dovadă că un MMORPG mobil poate fi expansiv, distractiv și jucat cu ușurință. Alege dintr-o varietate de eroi cu o selecție uriașă de arme și abilități pentru a-i depăși pe alți jucători și NPC-uri în timp ce călătoriți prin universul Aion sfâșiat de război. Există chiar și o poveste originală, exclusiv pentru mobil, pe care o poți parcurge. De asemenea, să fii conștient de faptul că acesta nu este un joc casual și că există multe conținuturi de descoperit.

Gaminator Casino

Gaminator este un cazino online care conține o varietate de sloturi distractive. Aceste jocuri au un design autentic care amintește de primele cazinouri din Vegas. Experiența de pariuri pe care utilizatorul o are este de altfel autentică datorită combinației de sunete și efecte vizuale ale jocului. Datorită mobilității înalte pe care aplicația o are, Gaminator reprezintă o opțiune viabilă pentru navetiști sau cei care călătoresc constant.

Un avantaj pentru întreaga comunitate este faptul că acest cazino online are și o funcție “cross-platform.” Gaminator este disponibil atât pe iOS și Android cât și pe desktop prin intermediul aplicației în browser. Acest lucru oferă oricărui utilizator de internet posibilitatea de a accesa lumea pariurilor online.

Oxenfree

Comparat de multe ori cu Stranger Things, Oxenfree este o aventură supranaturală despre un grup de adolescenți care deschid accidental o fisură către lumea de dincolo. Bazat pe filmele horror din anii 1980 și folosind o coloană sonoră de synthetic pop, Oxenfree este jocul de descărcat dacă ai terminat Stranger Things și vrei mai mult vibrația anilor 80. Aspectul cheie aici este alegerea – fiecare alegere pe care o faci va schimba modul în care se desfășoară narațiunea jocului, modificând cursul vieții prietenilor.

SongPop 2 – Guess the Song

Cui nu-i place să-și testeze cunoștințele muzicale din când în când? SongPop 2 este un joc simplu, unde îți alegi genurile și deceniile muzicale preferate pentru a concura cu alți iubitori de muzică la scară globală. Jocul nu e deloc complex: auzi un fragment dintr-o melodie și ți se oferă patru opțiuni pentru a alege. Treaba ta este să ghicești corect, cât mai repede. Pare ușor? Alți jucători vă pot provoca cu propriile lor liste de redare preferate pentru a te îngreuna, dar este totuși distractiv și este o modalitate excelentă de a găsi muzică nouă.

Forgotten Anne

Desfășurându-se într-o lume în care se află toate obiectele noastre uitate, Forgotten Anne te pune în rolul Annei, un executant însărcinat să păstreze ordinea în Țările Uitate, care este adus într-un conflict înfricoșător dintre un conducător plin de pasiune și rebeli nemiloși. Povestirea cinematografică cu elemente de platformă și puzzle-uri ușoare, Forgotten Anne a fost lăudat pentru stilul său frumos de artă și povestea interesantă.

One thought on “Jocuri captivante pentru iPhone

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !