Jacuzzi

Vorbeam zilele trecute despre piscine si cum ele au ajuns a nu mai fi la moda. Au ajuns foarte old-school (sa nu zic copilaroase). Bine, discutia a avut loc dupa ce vizionasem Life of Pi (cine a vazut filmul stie la ce ma refer). De data asta voi vorbi despre … jacuzzi, tot o „fita” adica. Doar fita asta are nitel mai multe avantaje. Sau ma rog, unele pot fi considerate dezavantaje.

Incep cu primul mare avantaj: poti sa ai jacuzzi la bloc. Repet ce am zis in articolul precedent: desi exista piscine interioare (foarte misto ideea), nu poti avea piscina la bloc. Nici macar pe balcon (desi cica exista niste oameni care au asa ceva). Deci jacuzzi putem avea linistiti la bloc. Lucru care ne duce la un contra-argument.

Si anume: are foarte multa lume. Piscina e ceva mai elitista, n-o are toata lumea. Cum ar fi insa sa-si puna tot blocul jacuzzi? Care ar mai fi smecheria daca tot blocul (ori chiar tot cartierul) ar avea jacuzzi?

Acum sa mai zic al doilea avantaj: avand hidromasaj, se poate dovedi mai utila ca o piscina. Este relaxanta dupa o zi aglomerata la locul de munca. E adevarat, piscina te ajuta sa slabesti, dar na, pentru slabit gasim alte metode.

Inchei cu al III-lea argument, strict legat de primul: un jacuzzi este mai ieftin. Tocmai pentru a putea fi cat mai „popular”. Repet: pentru unii nu este asa de convenabil, dar asta e. E adevarat, pentru cei snobi si fitosi exista tot felul de modele de jacuzzi, premium cica (cand vad premium ma gandesc la temele wordpress premium), pe care nu si le poate permite oricine.

Daca vrei sa va cumparati jacuzzi, indiferent in ce categorie va aflati, puteti sa incercati la ExclusivDesign. Iar daca veti considera ca ati facut o achizitie buna si doriti sa-mi multumiti, sa ma chemati sa-l „testez” si eu. Demult imi doresc sa testez si eu asa ceva ­čÖé

Salutari RELAXANTE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !