Iubesc fanii nu iubesc banii

Iubesc fanii nu iubesc banii

 

Niciodata nu vei putea multumi pe toata lumea. Daca scrii pentru trafic, de ce scrii pentru trafic? Daca scrii pentru tine, de ce ai scris pentru tine. Daca scrii pe 30 decembrie, de ce ai scrie pe acea data? Daca NU scrii pe 30 decembrie, iti ignori fanii…

E drept, unul ca mine scrie cu un ochi la statistici, un ochi la portofel si un alt ochi la timpul liber. In perioada 29-31 decembrie am avut timp liber mai putin decat in alte perioade. As fi putut scrie, dar nu am facut-o.

E drept, am ratat niste articole pe care, obligat-fortat, le voi scrie. Alea cu topurile. Dar nu despre acele articole, inca nescrise, voi vorbi.

Ci despre publicul din perioada asta a anului.

Va zic sincer, pe 31 decembrie am avut trafic. Nu va arat cifre, din N motive, insa va zic doar atat: mai multi decat pe 28, 29 sau 30, mai multi decat pe 2 decembrie.

Iar din ce am vorbit cu cativa amici, in perioada asta se citesc mai degraba articolele lungi. Acum stai pe laptop, nu pe telefon, esti acasa, nu pe drum ori la servici, cand citesti ceva nu te informezi, ci vrei sa lecturezi povesti. Exista public si pentru bloguri, dar un pic alt public.

Acum, nu stiu cum scrieti voi, dar parca nu ma simt bine sa scriu pentru pereti. Nu-mi place sa scriu pentru cinci prieteni, care si aia vor citi articolul dupa 3 zile, ca atunci au fost ocupati.

Legat de propozitia din titlu, ramane cum am stabilit: iubesc fanii nu iubesc banii. Pentru fani scriu, daca as vrea sa scriu pentru mine, as scrie pe o agenda. Asadar, daca ma mai intrebati, din acest motiv nu am scris pe final de an topurile. Le scriu acum, zilele astea. Si scriu si ce mai e de scris pe blogul de teatru. Si revin si pe vlog. Si fac si curatenie prin lista de facebook. Oh, multe am de facut 🙂

#aigata Iubesc fanii nu iubesc banii. Salutari BLOGOSFERICE tuturor! Fanilor, nu banilor, #bineinteles

One thought on “Iubesc fanii nu iubesc banii

  1. Vezi tu cum este în blogging, trebuie sa iubești banii și scrisul în același timp, dar uneori, banii sunt mai importanți… 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !