Iti doresti un frigider mai performant? Afla la ce trebuie sa fii atent

Iti doresti un frigider mai performant? Afla la ce trebuie sa fii atent

 

 

In orice casa trebuie sa existe un nivel de confort ridicat sau cel putin asa este de dorit. Cu toate acestea, multe dintre persoane se confrunta cu situatii neplacute si de siguranta nedorite. Una dintre acestea este prezenta unui frigider care nu face fata cu brio necesitatilor sau, mai rau, lipsa completa a acestuia.

Indiferent care ar fi situatia, este foarte clar faptul ca achizitionarea unui frigider performant este mai mult decat necesara. Cum se poate face cea mai buna alegere cand piata este asaltata de produse? Ei bine, calitatea este aspectul ce trebuie sa fie urmarit cu fiecare ocazie, iar din acest punct de vedere expertii din echipa demax.ro vin in ajutorul nostru cu o serie de sfaturi.

Consumul de energie pe care il prezinta

 

Din randul aspectelor ce definesc un figider performant si eficient in acelasi timp se remarca de departe clasa energetica pe care o prezinta. Altfel spus, fiecare aparat electrocasnic este clasificat in functie de eficienta sa energetica, de cat de mult curent eletric consuma, fiind de altfel un aspect deosebit de important, mai ales in cazul unui frigider.

Spre deosebire de alte electrocasnice, atunci cand acasa nu este nimeni frigiderul va functiona in continuare, fiind mereu conectat la priza, aspect important pentru a mentine mancarea la fel de proaspata si gustoasa. Din acest motiv este vital ca noul frigider ales sa prezinte un consum de energie optim, astfel incat pe termen lung sa fie o investitie eficienta si nu o cheltuiala ce nu renteaza.

Analizand acest aspect, frigiderele prezinta mai multe clase energetice, cele mai performante fiind notate cu A+++ si continuand mai apoi cu A++, A+, A, B sau altele inferioare.

Spatiu si compartimentare

 

De asemenea, un alt aspect important pe care trebuie sa-l prezinte un frigider este cel referitor la spatiul dedicat inmagazinarii alimentelor. In functie de necesitate, acestea pot fi mai mari sau mai mici. Este foarte clar ca acest aspect este in directa masura influentat de numarul de persoane care il va folosi. In cazul unei familii numeroase este necesar un frigider cu un volum mare, insa in situatia in care nu este folosit de mai multe persoane cu siguranta se poate gasi si un frigider cu spatiu de stocare mai mic, care sa satisfaca pe deplin nevoile.

Totodata, modul in care este compartimentat un frigider spune foarte mult despre eficienta acestuia. Cu alte cuvinte, un frigider de calitate superioara va trebui sa asigure cate un spatiu de depozitare specific pentru diverse tipuri de alimente (legume, fructe, peste, lactate, carne), fiecare prezentand o anumita temperatura si diverse caracteristici.

Un frigider performant va include rafturi ajustabile, astfel incat spatiul sa fie usor de organizat si personalizat in functie de nevoile care le prezinta fiecare utilizator in parte. Ca de exemplu, un frigider Arctic, ce este disponibil si in cadrul magazinului online demax.ro, va reusi sa indeplineasca cu succes aceste cerinte, ba mai mult poate oferi si:

Termostat ajustabil  – regleaza rapid temperatura din cadrul frigiderului in functie de necesitati

Usi reversibile – astfel incat sa se ofere un grad de confort sporit si acces cat mai facil la frigider

Safety glass – sticla deosebita prin rezistenta pe care o prezinta

Garnitura antibacteriana ­– previne formarea bacteriilor si a mucegaiului.

Asadar, acestea sunt o parte dintre detaliile pe care un frigider performant va trebui sa le ofere, aspecte care daca vor fi analizate si se va tine cont de acestea decizia de a cumpara un frigider performant va fi mult usurata.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !