Invitatiile la nunta si utilitatea lor

De cativa ani (sa zicem 3 sau 4) au inceput nuntile printre cunoscuti. Da, prieteni d-ai mei carora le-a venit sfarsitul. In sens metaforic vorbind.

Iar printre primele griji pe care le ai sunt invitatiile de nunta. Cum sa arate, cate sa fie, cum sa le dai. Initial am zis ca-s inutile. Domne, daca tu ma inviti pe mine personal, chiar imi trebuie acea hartie. TU m-ai sunat sau, si mai bine, mi-ai inmanat-o PERSONAL. Pe bune, la ce mai imi trebuie invitatia ta OFICIALA? Si chiar conteaza daca e color, alb-negru, ce mesaj are pe ea si ce nu? E, uite ca e un detaliu care conteaza.

Cica exista pe lumea asta oameni care pastreaza invitatiile de la diverse nunti. Si apoi se apuca sa le compare. Asta e mai frumoasa, asta e mai simpla, asta e mai nu stiu cum. Pe langa asta, se duc si le compara cu invitatiile primite de altii. Miza nu este neaparat AM AVUT CEA MAI TARE NUNTA (eu sau ai mei copii), ci a ajuns sa fie NOI AM AVUT CELE MAI TARI INVITATII.

Asadar, invitatiile trebuie sa fie:
– nici prea simple, nici prea „complexe”;
– sa aiba totusi toate informatiile, ca is oameni batrani si uita unde e biserica, unde e carciuma;
– sa fie cat se poate de personalizate, e o mare eroare sa nu te adresezi cu nume si prenume invitatului (o invitatie STANDARD pentru toata lumea cica e o mare eroare);
– sa nu fie nici prea mari, nici prea mici; de preferat, o forma PERSONALIZATA.

Prea complicat, stiu. Oricum nu vor putea multumi pe toata lumea. Puteti apela la site-uri de internet, gen http://www.invitatiioriginale.ro/ , sau puteti sa va duceti la magazine clasice care se ocupa cu asa ceva. Nefiind vorba de un produs efectiv, cu mecanism, probabil ca nu e mare diferenta intre cele 2 optiuni.

Ah, si am uitat ceva: pot fi facute cu figurine in relief, va puteti pune poza voastra pe ele. Sa fie invitatie ORIGINALA. Nunta e un eveniment UNIC in viata (sau daca e a II-a , asta e, trebuie sa aratati ca sunteti decisi sa fie ultima).

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Situatia e aproape identica la botez. Desi alea pot fi mai multe. Si acolo nu inviti chiar tot satu’/cartieru’/orasu’.

One thought on “Invitatiile la nunta si utilitatea lor

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !